Εξαφανισμένος ο Αλαφούζος, καμιά απάντηση στην πρόταση Γιαννακόπουλου


Έχει ήδη περάσει μία εβδομάδα από την επιστολή που στάλθηκε προς τον Γιάννη Αλαφούζο από το σχήμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και των εταιριών «Κολοσσών» που έχει στο πλευρό του, μέσω της οποίας εκφραζόταν με τον πλέον επίσημο και ξεκάθαρο τρόπο το ενδιαφέρον για την απόκτηση των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Παρά το γεγονός πως όλες τις προηγούμενες ημέρες έβγαινε προς τα έξω από το περιβάλλον του «mr. ΣΚΑΪ» μία διάθεση να απαντήσει στην συγκεκριμένη επιστολή είτε μέσω

κάποιας επικοινωνίας με τον ίδιο τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, είτε ακόμα περισσότερο με την επίσημη μορφή μίας επιστολής, κάτι τέτοιο ακόμα δεν έχει συμβεί και ο εφοπλιστής παραμένει εξαφανισμένος.

Οι μέρες περνούν και ο Παναθηναϊκός οδεύει με «σπασμένα» φρένα προς τα βράχια καθώς τα χρέη πνίγουν τη ομάδα και δημιουργούν έντονη ανησυχία τόσο λόγω των ποινών αφαίρεσης βαθμών που βρίσκονται πιο κοντά από ποτέ, αλλά και λόγω των λιγοστών πιθανοτήτων που υπάρχουν πλέον για την αδειδότηση του τριφυλλιού για το νέο πρωτάθλημα. Αντιλαμβάνεται, λοιπόν, κανείς πως τα εφιαλτικά σενάρια που κυκλοφορούν έχουν κάνει τον κόσμο του Παναθηναϊκού να «κάθεται» σε αναμμένα κάρβουνα και την ίδια ώρα ο μεγαλομέτοχος να παραμένει εξαφανισμένος ενώ μία επίσημη πρόταση υπάρχει στο τραπέζι, θέτοντας έτσι σε σοβαρό κίνδυνο το μέλλον του συλλόγου.

Μάλιστα, σαν να μην έφτανε αυτό, ήρθε το πρωί της Παρασκευής δημοσίευμα που παρουσίασε τον… Θείο από την Αμερική να προκαλέσει ακόμα περισσότερα ερωτήματα ως προς το μέλλον του Παναθηναϊκού σε αυτές τις ιδιαίτερα κρίσιμες ώρες που περνάει η ομάδα. Δεν είναι, άλλωστε, τυχαίο πως η συγκεκριμένη πληροφορία σχολιάστηκε ειρωνικά ακόμα και από τον ίδιο τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα