Εθνική Μπάσκετ: Αυτή η Εθνική έχει κότσια


Μόνο σεβασμός αξίζει για αυτήν την Εθνική Μπάσκετ που ύστερα από την κριτική που δέχτηκε μετά τις κακές εμφανίσεις δείχνει χαρακτήρα και κότσια.

Η Εθνική ομάδα μπάσκετ μπήκε καταπληκτικά στον αγώνα, δε έδωσε δικαιώματα. Ήταν μια… μηχανή που ήξερε τι να κάνει. Σωστή άμυνα, τεράστια. Και επίθεση με λύσεις. Το ημίχρονο ήταν απλά το ορεκτικό για το καταπληκτικό τρίτο δεκάλεπτο. Καλάθης και Σλούκας ρεσιτάλ. Ο Κώστας στην δική του Πόλη. Ο Πρίντεζης ήταν αυτός που έκανε την αρχή. Αυτός που έδωσε το στίγμα. Και βέβαια στο κρισιμότερο σημείο, ο άνθρωπος

που βγήκε στα ίσια και έκανε την αυτοκριτική του, έβγαλε την ψυχή του και έκανε γιο- γιο τον Βαλανσιούνας. Γιάννης Μπουρούσης, σεβασμός.

Ο Κώστας Παπανικολάου ήταν συγκλονιστικός! Έπαιζε άμυνα για… πέντε. Τρομερός και πάλι. Τεράστιο ματς. Και άχαστος στα σουτ που πήρε. Ξέρετε με ποιους παίζαμε; Με ανθρώπους που μπορούν να σε "δηλητηριάσουν". Κι όμως, κάναμε μόνο 7 λάθη! Όλα τα παιδιά βοήθησαν. Όσοι μπήκαν, όλοι έδωσαν κάτι. Ισορροπία επιτέλους. Αυτά που βλέπαμε σε άλλους και ζηλεύαμε. Τα έχουμε εμείς. Ναι και τσακωθεί έχουν και γκρίνιες και μουρμούρες, τρέλα πουλάμε στην τελική. Ζήτω η τρέλα. Να κερδίζουμε κι ας το ζήσουμε και λίγο. Έλληνες είμαστε και βλέπουμε άλλους που εγκωμιάστηκαν να παίρνουν ένας-ένας το αεροπλάνο και να γυρίζει.

Keywords
Τυχαία Θέματα