Επίθεση στο Παρίσι: Γάλλος υπήκοος με καταγωγή από την Τσετσενία ο δράστης


Γάλλος υπήκοος με καταγωγή από την Τσετσενία ήταν ο 21χρονος ένοπλος με το μαχαίρι που σκότωσε έναν περαστικό το βράδυ του Σαββάτου στο Παρίσι που σκότωσε έναν 29χρονο και τραυμάτισε άλλα τέσσερα άτομα σύμφωνα με δικαστική πηγή.

Ο υπουργός Εσωτερικών Ζεράρ Κολόμπ, ο οποίος επισκέφτηκε τους τραυματίες της επίθεσης στο νοσοκομείο Ζωρζ Πομπιντού της γαλλικής πρωτεύουσας δήλωσε ότι: «Ένας νεαρός άνδρας, 29 ετών, έχασε τη ζωή» του, συμπληρώνοντας ότι: «για ακόμη μια φορά τα νιάτα της Γαλλίας

πέφτουν θύματα».


O ένοπλος με το μαχαίρι που σκότωσε έναν περαστικό το βράδυ του Σαββάτου στο Παρίσι και τραυμάτισε άλλους τέσσερις, είναι Γάλλος υπήκοος ο οποίος γεννήθηκε το 1997 στη Τσετσενία, αναφέρουν νεότερες πληροφορίες, ενώ προηγουμένως είχε γίνει γνωστό και είχε μεταδοθεί από γαλλικά μέσα ότι ήταν Ρώσος υπήκοος.

Η μητέρα και ο πατέρας του έχουν προσαχθεί για ανάκριση από τη γαλλική αστυνομία, ανέφερε η ίδια πηγή. Όπως ανέφερε δικαστική πηγή στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο δράστης δεν είχε κανένα προηγούμενο με την αστυνομία και δεν είχε απασχολήσει ποτέ τις αρχές.

Δικαστική πηγή, μιλώντας στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων είπε πως ο δράστης δεν είχε κανένα προηγούμενο με την αστυνομία και δεν είχε απασχολήσει ποτέ τις αρχές.

BREAKING: At least 1 killed and 8 wounded in Paris knife attack. Suspect yelled Allahu Akbar.pic.twitter.com/NhLEPfkezV

— #KeepAmericaGreat
Keywords
Τυχαία Θέματα