Ενοχλημένος ο Οφόε με Λέγκια, συνεχίζει να πιέζει για Ολυμπιακό


Εντείνεται η προσπάθεια του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Βάντις Οτζίτζα-Οφόε από τη Λέγκια με τους Πολωνούς να αναφέρουν ότι οι «ερυθρόλευκοι» ανέβασαν την προσφορά τους στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του Βέλγου μέσου.

Ο ποδοσφαιριστής από την πλευρά του εξακολουθεί να πιέζει τη Λέγκια να ανάψει το πράσινο φως

για τη μεταγραφή του στους πρωταθλητές Ελλάδας και είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος από τη στάση του πολωνικού συλλόγου.

Αυτή η ενόχληση αντανακλάται στα λόγια του ατζέντη του Οφόε, Κριστόφ Ενροτό, ο οποίος μίλησε για «υποσχέσεις που δεν γίνονται πράξη από τη μεριά της Λέγκια» σχολιάζοντας τη στάση του πολωνικού συλλόγου στην Przeglad Sportowy.

«Η Λέγκια δεν σέβεται τα όσα συμφωνήθηκαν μισό χρόνο πριν. Μας υποσχέθηκαν κάτι, αλλά αυτό δεν το αποτύπωσαν στο χαρτί», σχολίασε ο Ενροτό, πιέζοντας κι αυτός από τη μεριά του για τη μετακίνηση του Οφόε στον Ολυμπιακό.

Η πλευρά του Οφόε φέρεται να είχε πάρει τις διαβεβαιώσεις από τη Λέγκια ότι δεν θα σταθεί εμπόδιο στη μεταγραφή του σε περίπτωση που φτάσει πρόταση ύψους 1,5 εκατ. ευρώ. Ο πολωνικός σύλλογος όμως δεν κάνει πράξη αυτήν την υπόσχεση καθώς παρά την πρόταση του Ολυμπιακού που υπερβαίνει αυτό το ποσό, δεν την κάνει αποδεκτή για να ανοίξει τον δρόμο του 28χρονου Βέλγου μέσου στους «ερυθρόλευκους».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο όρος που υπάρχει στο συμβόλαιο του Οτζίτζα-Οφόε με τη Λέγκια, τον θέλει να διατηρεί το 50% του ποσού μεταγραφής που θα δοθεί από έναν σύλλογο για τον ίδιο, άνω του 1,5 εκατ. ευρώ. Στην συγκεκριμένη πρόταση των 2,5 εκατ. δηλαδή, ο ίδιος θα πάρει το 50% του 1 εκατομμυρίου, ήτοι 500 χιλιάδες ευρώ.

Πηγή: sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα