Ενεπλάκη σε τροχαίο η Kατερίνα Στεφανίδη


Στην Πάτρα βρίσκεται η Κατερίνα Στεφανίδη προκειμένου να συμμετάσχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Η χρυσή Ολυμπιονίκης είχε όμως ένα άτυχο γεγονός. Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε και το οποίο οδηγούσε ο σύζυγος και προπονητής της Μιτς Κρίερ, συγκρούστηκε με διερχόμενο δίκυκλο, που παραβίασε την διπλή διαχωριστική λωρίδα.

Ευτυχώς, ο οδηγός του δικύκλου δεν τραυματίστηκε (φέρει λίγες εκδορές), με τα δύο οχήματα να έχουν υποστεί μικρές υλικές ζημιές.

Στόχος το πανελλήνιο ρεκόρ

«Θέλω

να καλέσω τον κόσμο να παρακολουθήσει τους αγώνες στην Πάτρα αφού, δυστυχώς, στο ΟΑΚΑ δεν υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες. Ελπίζω να υπάρξουν και καλές καιρικές συνθήκες ώστε να γίνουν εξαιρετικοί αγώνες. Στόχος μου στην Πάτρα είναι το πανελλήνιο ρεκόρ και ανάλογα με τις συνθήκες δεν αποκλείεται να βάλω τον πήχη και στα 5.07 για το παγκόσμιο ρεκόρ, όπως στη Ρώμη. Το μειονέκτημα για μένα είναι ότι λειτουργώ καλύτερα με συναγωνισμό και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα θα πρέπει να περιμένω αρκετή ώρα για να κάνω άλματα.

Οι διασκελισμοί για τα άλματά μου θα είναι 16 και με κανονικά κοντάρια, αφού δοκίμασα στους 18 στη Φιλοθέη, αλλά διαπίστωσα ότι χρειάζεται περισσότερη δουλειά στην ταχύτητα και στην τεχνική. Στη Ρώμη, στα 5.07μ δεν έκανα πολύ καλά άλματα, αφού "έψαχνα" τον πήχη, αλλά είμαι χαρούμενη που έκανα τρία άλματα. Ήταν ένα βήμα μπροστά» είχε δηλώσει η Στεφανίδη λίγες ημέρες πριν μεταβεί στην Πάτρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα