Ένα ασανσέρ για να γλιτώσεις την κίνηση! (vid)


Η κίνηση είναι ένα μείζον θέμα για τις μεγαλουπόλεις σε όλον τον κόσμο και το ίδιο ισχύει και για το Λος Άντζελες. Οι κάτοικοί του συχνά λένε πως είναι φριχτή και το αφεντικό της Tesla σκέφτηκε κάτι πρωτότυπο, ώστε οι οδηγοί να γλιτώνουν την κίνηση. Πώς θα το καταφέρει αυτό;

Μ' ένα ασανσέρ, τα αυτοκίνητα θα μεταφέρονται σε υπόγειο τούνελ, όπου με ηλεκτρικό skate θα μεταφέρονται από το

Γουέστγουντ στο Λος Άντζελες μόλις σε 5 λεπτά, με τις ταχύτητες που θα αναπτύσσονται να αγγίζουν τα 130 μίλια/ώρα, δηλαδή 209 χλμ./ώρα. Μάλιστα, ο Μασκ αποκάλυψε ότι η μηχανή Godot έχει ξεκινήσει, ήδη, να σκάβει κάτω από την πόλη της Καλιφόρνια, ενώ θέλει να χτίσει ένα δίκτυο με τούνελ, τα οποία θα έχουν βάθος μέχρι 30 επίπεδα. «Δε χρειάζεται να περιμένουμε άλλο.

Η Godot ξεκίνησε να σκάβει και ολοκλήρωσε το πρώτο τμήμα του τούνελ στο Λος Άντζελες», ήταν το ποστ στον λογαριασμό του στο twitter. Ακόμη, ξεκαθάρισε ότι βρίσκεται σε «υποσχόμενες» συζητήσεις με τον Δήμαρχο, Έρικ Γκαρσέτι, αλλά και πως η εταιρεία θα πρέπει να εξασφαλίσει την άδεια για σκάψιμο και πέρα από το πάρκινγκ SpaceX.

Τέλος, να σημειωθεί ότι οι εργαζόμενοι των Interns και Tesla δουλεύουν part-time, δηλαδή με μερική απασχόληση πάνω στο πρότζεκτ, ενώ το εν λόγω πρότζεκτ δεν παίρνει πάνω από 2-3% από τον χρόνο του Μασκ, όπως λέει ο ίδιος.

Δείτε εδώ το βίντεο.

Keywords
Τυχαία Θέματα