Εικόνες που σοκάρουν μέσα από το υπόγειο του βιαστή της Δάφνης (pics &vids)

21:35 1/6/2017 - Πηγή: Pagenews

Άδεια μπουκάλια αλκοόλ και ο ιμάντας που ήταν δεμένη η νεαρή φοιτήτρια που έζησε την απόλυτη φρίκη στο υπόγειο της Δάφνης, είναι οι πρώτες εικόνες, που δημοσιεύει το protothema.gr, που βλέπει κανείς στο εσωτερικό του σπιτιού που έγινε ο χώρος των βασανιστηρίων για την 20χρονη, η οποία πριν ένα μήνα έπεσε θύμα βιασμού του 52χρονου τυφλού απο τη Δάφνη.

Η νεαρή είχε πέσει θύμα βιασμού από τον 52χρονο πριν από περίπου ένα μήνα και οι εικόνες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας προκαλούν ανατριχίλα.

Το κολαστήριο της Δάφνης ο υπόγειο διαμέρισμα του 52χρονου βιαστή , ανοίγει μετά από ένα μήνα σιωπής και ενώ ο δράστης έχει οδηγηθεί στις αρχές ενώ η φοιτήτρια, την οποία βίαζε επί ώρες ο δράστης, προσπαθεί να επουλώσει τις πληγές της από τις φρικαλεότητες που έζησε.

Πριν από λίγο καιρό μάλιστα, με δελτίο Τύπου που εξέδωσαν οι συνήγοροι της 20χρονης, Δήμητρα Ρίζου και Νίκος Κακολιάς, η φοιτήτρια - που γλίτωσε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή από την επέμβαση της αστυνομίας- και η οικογένεια της ζήτησαν τη διακριτικότητα από πλευράς του Τύπου.

Keywords
Τυχαία Θέματα