Έγκλημα στο Περιστέρι: Ο δολοφόνος είχε σκοτώσει με τον ίδιο τρόπο στο παρελθόν


Διαστάσεις απίστευτου θρίλερ παίρνει η υπόθεση δολοφονίας μιας 51χρονης γυναίκας από τον σύντροφό της στο Περιστέρι. Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο 45χρονος σήμερα δράστης της άγριας δολοφονίας στο Περιστέρι σκότωσε γυναίκα με την οποία είχε σχέση. Για άλλους, η γυναίκα που είχε δολοφονηθεί στις 25 Ιουλίου του 2011 στο Άνω Χαρβάτι Λουτρακίου, ήταν σύντροφός του, για άλλους ήταν σύζυγός του.

Αλλά λίγη σημασία έχει.

Τότε όλοι είχαν κάνει λόγο για έγκλημα πάθους. Και τότε, η άτυχη γυναίκα είχε βρεθεί νεκρή με πολλές μαχαιριές στο στήθος και στην κοιλιά, μέσα σε μια λίμνη αίματος. Κάτοικοι της περιοχής είχαν πει ότι το έγκλημα είχε γίνει στο εξοχικό του δράστη, ο οποίος μετά το φονικό είχε πάρει το αυτοκίνητό του και είχε εξαφανιστεί.

Αργότερα όμως συνελήφθη και καταδικάστηκε σε εγκλεισμό στο Δαφνί. Άγνωστο πότε και κυρίως πως (γιατί το πως είναι αυτό που εγείρει ερωτήματα) κατάφερε να παίρνει άδειες από το Δαφνί και να μπαινοβγαίνει από το νοσοκομείο.

Το μεγάλο ερώτημα που προκύπτει είναι πώς ο άνθρωπος αυτός βρισκόταν εκτός του ψυχιατρείου κρατουμένων, αλλά και πώς κατάφερε να βρεθεί από το ψυχιατρικό κατάστημα στο οποίο νοσηλευόταν στο σπίτι της συντρόφου του.

Η υπόθεση στο Περιστέρι προσλαμβάνει χαρακτηριστικά δράσης serial killer αφού ο δράστης «επανέλαβε» κάτι που είχε πράξει στο παρελθόν με πανομοιότυπο τρόπο: Το 2011 είχε σκοτώσει και πάλι τον μήνα Ιούλιο (τότε στις 25) και όπως και τώρα είχε χρησιμοποιήσει μαχαίρι για να κατακρεουργήσει το θύμα του.

Η 51χρονη γυναίκα βρέθηκε σφαγμένη, μέσα στο σπίτι της στην οδό Παραμυθιάς στο Περιστέρι. Οι αστυνομικοί έφτασαν εκεί μετά από ειδοποίηση που έλαβαν από τον γιατρό που παρακολουθούσε τον 45χρονο δράστη. Ο ίδιος του είχε «ομολογήσει» ότι είχε φύγει από το ψυχιατρείο τη νύχτα και είχε σκοτώσει με μαχαίρι τη σύντροφό του.

Keywords
Τυχαία Θέματα