Εγκαίνια για το πρώτο κατάστημα του Pornhub στο Μανχάταν (pics)


Τα εγκαίνια του καταστήματος του Pornhub έγιναν στο Σόχο και έχει σχεδιαστεί για να μοιάζει με τον δημοφιλή ιστότοπο.

Οι πελάτες που θα θελήσουν να επισκεφτούν το μαγαζί πρέπει να είναι άνω των 18 και σε αυτό θα βρουν, στολές, σεξουαλικά βοηθήματα, βιβλία και t-shirts με στάμπες που αναγράφουν «Pornhub».

Μόλις ο πελάτης μπαίνει στο μαγαζί διασχίζει έναν διάδρομο που έχει επένδυση με μαύρη γούνα ενώ από τα ηχεία ακούγονται «παθιασμένοι ήχοι», σύμφωνα με όσους το επισκέφτηκαν.

Μάλιστα, στο μαγαζί υπάρχει και κρεβάτι ενώ οι πελάτες έχουν την ευκαιρία να ποζάρουν μαζί με διάσημες πορνοστάρ που συνεργάζονται με την ιστοσελίδα.

Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο του Pornhub, Corey Price: «Έχουμε κάνει πολλά περισσότερα από την άποψη της ένδυσης... και σκεφτήκαμε ότι ένα φυσικό κατάστημα λιανικής πώλησης θα είχε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον»

Το νέο κατάστημα ανοίγει με σκοπό την προώθηση της δημοφιλούς ιστοσελίδας ενηλίκων, ενώ διαθέτει σεξουαλικά παιχνίδια, χειροπέδες και φανταχτερά ρούχα.

Σφοδρές αντιδράσεις για τη λειτουργία του

Το Pornhub πραγματοποίησε τα εγκαίνια του πρώτου του μαγαζιού, παρά τις σφοδρές αντιδράσεις, ειδικά από τους κατοίκους της περιοχής. Μία 68χρονη γυναίκα δήλωσε στη New York Daily News, ότι παρ' όλο που γνωρίζει ότι το κατάστημα θα είναι προσωρινό, η ίδια δεν νιώθει χαρούμενη γι' αυτό.

Keywords
Τυχαία Θέματα