Δώρα Ζέμπερη: Ξυλοκόπησαν τον δολοφόνο της - "Αλήτη μου έφαγες το παιδί" (pics &vids)


Συγγενείς της άτυχης Δώρας Ζέμπερη, οι γονείς της, τα αδέλφια της, αλλά και απλός κόσμος επιτέθηκαν στο δολοφόνο που οδηγήθηκε ενώπιον του ανακριτή.

Την ώρα που έβγαινε από το γραφείο του, συγγενείς και πολίτες ξυλοκόπησαν άγρια τον 58χρονο με τους αστυνομικούς να προσπαθούν με δυσκολία να τον βάλουν μέσα στο περιπολικό για να φύγει.

Η μητέρα της Δώρας ούρλιαζε «θάνατο στον δολοφόνο» ενώ ο πατέρας της άτυχης Εφοριακού «έλεγε αφήστε με να τον πιάσω στα χέρια μου».

Το ίδιο σκηνικό είχε επαναληφθεί και νωρίτερα, όταν συγγενείς και πολίτες προσπάθησαν να

λιντσάρουν ξανά τον δολοφόνο.

Όταν τον είδαν έπεσαν πάνω του φωνάζοντας «δολοφόνε» με τους αστυνομικούς να τον σώζουν βάζοντάς τον και πάλι μέσα στο περιπολικό. Η μητέρα, ο πατέρας και τα αδέλφια της Δώρας τον κυνηγούσαν ακόμα και όταν εκείνος ήταν μέσα στο αυτοκίνητο της αστυνομίας, πετώντας του καφέδες και μπουκάλια με νερό...



Αυτός είναι ο δολοφόνος της εφοριακού

Ο 58χρονος τοξικομανής που ομολόγησε ότι μαχαίρωσε 14 φορές της 32χρονη Δώρα Ζέμπερη με σκοπό να τη ληστέψει μέσα στο Β' Νεκροταφείο Αθηνών, οδηγήθηκε μέσα σε κλίμα έντασης και προπηλακισμού στα Δικαστήρια.

Ο 58χρονος Σ.Ε., ο οποίος μάλιστα ήταν γνωστός στις Αρχές, καθώς είχε φυλακιστεί στο παρελθόν δύο φορές για υποθέσεις ναρκωτικών, σύμφωνα με ανθρώπους που τον γνωρίζουν είναι ένας άνθρωπος βίαιος που ζούσε μέσα στην παρανομία και το έγκλημα.
Ενταση έξω από τα δικαστήρια

Νωρίτερα, κατά την είσοδο του δράστη στα δικαστήρια επικράτησε ένταση, καθώς είχε συγκεντρωθεί κόσμος, όπου προπηλάκισε τον δολοφόνο της Δώρας Ζέμπερη με τον πατέρα της άτυχης εφοριακού, Κώστα Ζέμπερη, να βρίσκεται ανάμεσά του.

Μόλις είδε τον δολοφόνο του παιδιού του, άρχισε να φωνάζει «Μου σκότωσες το παιδί», ενώ ο κόσμος πλάι του έβριζε τον 58χρονο αποκαλώντας τον «ξεφτίλα» και «αλήτη». Οι αστυνομικοί πήραν κατά μέρος τον πατέρα ώστε να αποτρέψουν τυχόν επίθεση προς τον δολοφόνο, τον οποίο έβαλαν τρέχοντας μέσα στο κτήριο της Ευελπίδων.

Keywords
Τυχαία Θέματα