Δημοτικό Θέατρο Πειραιά: Εκδηλώσεις του Μουσείου Νίκος Καζαντζάκης


Από τις 18 έως τις 30 Οκτωβρίου, στο φουαγέ Α' του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, θα πραγματοποιηθεί κινητή έκθεση με τίτλο «Νίκος Καζαντζάκης: η Ζωή και το Έργο» από το Μουσείο Νίκος Καζαντζάκης.

Η έκθεση περιλαμβάνει εργογραφικά και βιογραφικά στοιχεία του Νίκου Καζαντζάκη σε εικαστικές επιφάνειες που αναπλάθουν την αισθητική αντίληψη ενός μουσείου αφιερωμένου στον συγγραφέα που εξακολουθεί να διαβάζεται σε όλο τον κόσμο. Η έκθεση θα λειτουργεί τις ώρες παραστάσεων του ΔΘΠ.

Στις 24 Οκτωβρίου στην Κεντρική

Σκηνή «Δημήτρης Ροντήρης» του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, θα πραγματοποιηθεί μεγάλη συναυλία με έργα Κρητών συνθετών (Γιάννης Μαρκόπουλος, Χρήστος Λεοντής, Νίκος Μαμαγκάκης και Μίκης Θεοδωράκης), με οκταμελή Λαϊκή Ορχήστρα που θα διευθύνει ο βραβευμένος με το βραβείο «Νίκος Καζαντζάκης» Χρήστος Λεοντής. Στη συναυλία τραγουδούν: Ιωάννα Φόρτη, Θοδωρής Βουτσικάκης, Πάνος Μπούσαλης.

Οι εκδηλώσεις τελούν υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά και έχουν την υποστήριξη της Αδελφότητας Κρητών Πειραιά «Η Ομόνοια». Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Keywords
Τυχαία Θέματα