Δημήτρης Καμμένος: ''Δεν είμαστε οι Καραϊσκάκηδες του φραπέ" - Αιχμές σε Τσίπρα

14:58 8/3/2018 - Πηγή: Pagenews

Την άποψη ότι ο Αλέξης Τσίπρας έπρεπε να τηλεφωνήσει από την πρώτη στιγμή στον Τούρκο πρόεδρο για το ζήτημα των Ελλήνων στρατιωτικών διατύπωσε ο Δημήτρης Καμμένος.

''Εχουμε Έλληνες αιχμάλωτους στους όποιους δεν έχει απαγγελθεί κατηγορία είναι σε ιδιότυπη ομηρεία… Δεν πρέπει να εφησυχάζουμε, δεν είμαστε οι "Καραϊσκάκηδες του φραπέ", αλλά ο εφησυχασμός, η κουλτούρα της ήττας και το "Αιγαίο ανήκει στα

ψαριά του" όχι μόνο δεν αποδίδει, άλλα έχει και το αντίθετο αποτέλεσμα'' σημείωσε αιχμηρά ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, μιλώντας στον ΣΚΑΪ. Ο Δημήτρης Καμμένος τάχθηκε δε, υπέρ ενός εμπορικού πολέμου στους Τούρκους, παραθέτοντας το ρωσικό παράδειγμα.

''Οταν κατέρριψαν το ρωσικό μαχητικό οι Τούρκοι, ο Πούτιν τους στραγγάλισε οικονομικά, τους έκοψε τον τουρισμό, και ο Ερντογάν ζήτησε συγγνώμη'' είπε χαρακτηριστικά.

Στο πλαίσιο αυτό, ο βουλευτής πρότεινε να μπει ''μπλόκο'' στις τουρκικές νταλίκες στους Κήπους 'Εβρου με προορισμό την Ευρωπαϊκή Ένωση αλλά και στις πλεύσεις 1.000 τουρκικών ξύλινων σκαφών στα ελληνικά νησιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα