Διαμαρτυρία προσφύγων στα Γιάννενα λόγω σκορπιών


Παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν οι πρόσφυγες στις εγκαταστάσεις της παιδόπολης «Αγίας Ελένη» στα Ιωάννινα, καθώς υπάρχουν σκορπιοί στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Σύμφωνα με το epirustv, οι πρόσφυγες εκφράζουν φόβους για τη ζωή τόσο των ίδιων, όσο και των παιδιών και των γυναικών που βρίσκονται σε ενδιαφέρουσα.

«Αναζητούμε την ασφάλεια αλλά σε αυτή την κατάσταση δεν νοιώθουμε ασφαλείς», «ήρθαμε στη χώρα σας για να είμαστε ασφαλείς αλλά αυτός ο χώρος δεν προσφέρει καμία ασφάλεια»,

ανέφεραν οι πρόσφυγες στη διαμαρτυρία τους, καταγγέλλοντας επίσης την αδυναμία πρόσβασης σε γιατρούς και την έλλειψη φαγητού.

«Αναζητούμε την ασφάλεια αλλά σε αυτή την κατάσταση δεν νοιώθουμε ασφαλείς», «ήρθαμε στη χώρα σας για να είμαστε ασφαλείς αλλά αυτός ο χώρος δεν προσφέρει καμία ασφάλεια», ανέφεραν οι πρόσφυγες στη διαμαρτυρία τους, καταγγέλλοντας επίσης την αδυναμία πρόσβασης σε γιατρούς και την έλλειψη φαγητού.

Μια γυναίκα μάλιστα λόγω της συναισθηματικής φόρτισης λιποθύμησε και διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.

Keywords
Τυχαία Θέματα