«Δεν θέλει Ολυμπιακό ο Κόντι»


Στην Ευρώπη βλέπουν μεν οι συμπατριώτες του το μέλλον του αμυντικού της Κολόν Σάντα Φε, Χερμάν Κόντι, αλλά όχι στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Ο 23χρονος στόπερ φέρεται να βρίσκεται ψηλά στη λίστα του νέου τεχνικού διευθυντή των «ερυθρόλευκων», Μάριο Ουσίγιος, ωστόσο την Παρασκευή διάφορα ΜΜΕ της Αργεντινής τονίζουν ότι ο παίκτης δεν

επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

Μια μέρα νωρίτερα, στη «χώρα του ταγκό» έκαναν λόγο για πρόταση του Ολυμπιακού στην Κολόν, η οποία πάντως φαίνεται πως δεν «ψήνει» καθόλου τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή. Οι Αργεντινοί γράφουν χαρακτηριστικά ότι ο Κόντι έχει αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη και ο σύλλογος του Σάντα Φε με τη σειρά του να τον πουλήσει (σ.σ. πριν ένα χρόνο είχε πει ''όχι'' στα 2,5 εκατ. δολάρια της Ρίβερ Πλέιτ για το 80% των δικαιωμάτων του), την ώρα που έχει συγκεντρώσει πάνω του ενδιαφέρον από συλλόγους της Ιταλίας, σε πρώτη φάση.

Αντίστοιχα, μια από τις ομάδες που τον θέλουν -σύμφωνα πάντα με τα ρεπορτάζ στην Αργεντινή- είναι οι πρωταθλητές Ελλάδας, όμως τονίζεται ξεκάθαρα πώς ο 23χρονος αμυντικός δεν ενδιαφέρεται με την προοπτική να παίξει ποδόσφαιρο στην Ελλάδα σε αυτή την ηλικία.

Πηγή: sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα