«Δεν είναι αυτός ο ΠΑΟΚ που ονειρευόμαστε…»


Για την εικόνα του ΠΑΟΚ στην χθεσινή νίκη με την Έστερσουντ μίλησε στον ArenaFM 89.4 ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του «δικεφάλου», Άρης Καρασαββίδης.

Όσα είπε στον ArenaFM 89.4 o Άρης Καρασαββίδης:

«Το θετικό που μπορούμε να να κρατήσουμε είναι η νίκη, παρά την ψυχρολουσία και το γκολ που δεχτήκαμε. Δεν

είναι αυτός ο ΠΑΟΚ που ονειρευόμαστε. Καταλαβαίνω ότι είμαστε ακόμα στην αρχή, ότι είναι περίοδος προετοιμασίας και χρειάζεται χρόνο για να βρούμε ρυθμό.

Αναφορικά με τους παίκτες που ξεχώρισαν: «Ο Κάμπος και ο Μάτος ήταν οι παίκτες που ξεχώρισαν. Με λύπησε το γεγονός, ότι ο μοναδικός Έλληνας παίκτης που υπήρχε, ήταν στην Σουηδική ομάδα.

Η Έστερσουντ δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερο, αλλά υπάρχει και δεύτερο παιχνίδι και αν δεν είμαστε σοβαροί θα έχουμε εκπλήξεις…».

Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται παίκτες;

«Δεν χρειάζεται παίκτες, χρειάζεται να γίνει ομάδα.

Θα συμφωνούσα ίσως ότι χρειαζόμαστε ένα στόπερ-ηγέτη που να ξέρει μπάλα, που να μπορεί να κάνει παιχνίδι. Όσο για τον Βιερίνια θα είναι μια πολύ καλή κίνηση, έχει αφήσει την σφραγίδα του στον ΠΑΟΚ και θα είναι πάντα καλοδεχούμενος. Είναι ένας παίκτης που αγαπάει την ομάδα. Χρειαζόμαστε έναν παίκτη ηγέτη που να ξεσηκώνει την ομάδα και τον κόσμο».

Αναφορικά με το Ρασβάν Λουτσέσκου: «Ο προπονητής φάνηκε ότι ζει το παιχνίδι, όταν δεν πήγαινε καλά προσπάθησε να ανακατέψει την τράπουλα και το έκανε καλά. Έκανε κινήσεις για να βοηθήσει την ομάδα και αυτό με ικανοποίησε».

Για την πρεμιέρα με τον Λεβαδειακό: «Ύπουλο παιχνίδι. Παικτικά η Λιβαδειά δεν έχει καμία τύχη, αλλά είναι μια άγνωστη ομάδα, έχει αλλάξει αρκετά. Ο ΠΑΟΚ δεν θα είναι άγνωστος για αυτούς, έχουν ιδέα για το πώς αγωνίζεται».

Keywords
Τυχαία Θέματα