Δανάη Παππά: Το κορίτσι του "Τατουάζ" με το πρωτάθλημα στη φιέστα του μπασκετικού Παναθηναϊκού (pics)


Εντυπωσιασμένοι έμειναν η τηλεθεατές του πρώτου επεισοδίου της νέας σειράς του Alpha "Το Τατουάζ" από την ομορφιά και τη λάμψη της πρωταγωνίστριας, η οποία ονομάζεται Δανάη Παππά.

Ένα κορίτσι άγνωστο στο τηλεοπτικό κοινό, το οποίο μάλιστα πήρε τον ρόλο από το Instagram, όπως είχε αποκαλύψει ο ηθοποιός και δημιουργός της σειράς, Ανδρέας Γεωργίου.

Το ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι πως το κανονικό επάγγελμα της Δανάης είναι χορεύτρια. Όταν,

πάντως, την είδαμε τη Δανάη Παππά, είναι αλήθεια πως κάτι μας θύμιζε. Κι αφού σπάσαμε το κεφάλι μας, το θυμηθήκαμε. Την είχαμε δει τον περασμένο Ιούνιο στο παρκέ του κλειστού των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, τη βραδιά που ο Παναθηναϊκός γιόρταζε την κατάκτηση του πρωταθλήματος μπάσκετ. Και θυμηθήκαμε επίσης πως είναι στην ομάδα των τσιρλίντερς του Παναθηναϊκού, κάτι που αποδεικνύεται με μια βόλτα στο Instagram.

Ναι, καλά διαβάσατε. Τι έκανε εκεί το κορίτσι; Ήταν εκείνη που κρατούσε την κούπα του πρωταθλήματος πριν την παραδώσει στους παίκτες του Παναθηναϊκού Superfoods. Κι αν δεν μας πιστεύετε, δείτε τις φωτογραφίες, στις οποίες φαίνεται η όμορφη μελαχρινή κοπέλα, που δεν είναι άλλη από τη Δανάη Παππά.

BIG WIN

Keywords
Αναζητήσεις
δαναη παππα καταγωγη
Τυχαία Θέματα