Χρυσές Σφαίρες: Οι νικητές της 75η απονομής και η χολιγουντιανή υποκρισία του "μαύρου" (vids)

09:23 8/1/2018 - Πηγή: Pagenews

Η σεξουαλική κακοποίηση είχε την...τιμητική της στις φετινές Χρυσές Σφαίρες με την γενική κατακραυγή για το σκάνδαλο Γουάινσταϊν να ελοχεύει υποδόρια σε όλα τα λαμπερά μαύρα φορέματα των ηθοποιών, παραγωγών, σκηνοθετών κλπ.

Το μήνυμα κατά της σεξουαλικής κακοποίησης δόθηκε άλλη μία φορά επιδερμικά και ανούσια από όλες τις περσόνες του παγκόσμιου σινεμά στις φετινές Χρυσές Σφαίρες, όπου η επιλογή του total black ως αντίδραση στα όσα συμβαίνουν όλα αυτά τα χρόνια, αλλά αποκαλύφθηκαν πρόσφατα

για τον παραγωγό Γουάινσταϊν να πρωταγωνιστεί ως θεματική.

Στις Χρυσές Σφαίρες και το Χόλιγουντ οι παρευρισκόμενοι με τα μαύρα νομίζουν ότι έκαναν τη διαφορά- με το πρόβλημα να μην έχει λυθεί φυσικά-, η διαμαρτυρία έγινε, ώς όφειλαν σε μία politically correct κοινωνία, και κάπου ανάμεσα στα σκάνδαλα και τα μαύρα φορέματα διάσημων οίκων, ανακοινώθηκαν και οι νικητές.

«Καλησπέρα κυρίες μου, και σε όσους άνδρες απομένουν», ήταν η πρώτη, προειδοποιητική βολή του παρουσιαστή της τελετής, του κωμικού Σεθ Μάιερς. Είχε αρκετές ακόμη χιουμοριστικές, αλλά κυρίως καυστικές ατάκες για το Χόλιγουντ στη μετά Γουάινστιν εποχή.

It's the 75th Anniversary of the #GoldenGlobes. Here's our host... @sethmeyers! #Globes75 pic.twitter.com/PGdlp8zs4u

Golden Globe Awards (@goldenglobes) January 8, 2018

«Έχουμε 2018, η μαριχουάνα επιτέλους είναι νόμιμη, η σεξουαλική παρενόχληση επιτέλους δεν είναι», σημείωσε και πρόσθεσε ότι «για τους άνδρες υποψήφιους στην αίθουσα απόψε, αυτή πρέπει να είναι η πρώτη φορά εδώ και τρεις μήνες που δεν θα σας τρομοκρατήσει το ενδεχόμενο να ακούσετε το όνομά σας να προφέρεται δυνατά δημόσια».


Η ηθοποιός Meryl Streep, που θα μπορούσε να πάρει μια χρυσή σφαίρα για το έργο της στο δράμα των μέσων ενημέρωσης "The Post", είπε ότι "Οι άνθρωποι γνωρίζουν τώρα μια ανισορροπία ισχύος. Αυτό έχει οδηγήσει σε κατάχρηση στη βιομηχανία μας. (...) Είναι παντού ».

Πολλοί άνδρες φορούσαν ένα μαύρο πουκάμισο κάτω από το μαύρο σακάκι. "Δεν νομίζω ότι πρόκειται για σιωπηρή διαμαρτυρία. Αυτό θα κάνει τους ανθρώπους να μιλούν για το θέμα ", δήλωσε ο ηθοποιός David Thewlis.

And the Best Motion Picture - Drama winner is... @3Billboards! Congratulations to the entire cast!

Keywords
Τυχαία Θέματα