Χαράλαμπος Αθανασίου: ''Επικοινωνιακή κωμωδία και τίποτα άλλο" όσα συνέβησαν στη Βουλή


''Επικοινωνιακή κωμωδία και τίποτα άλλο'', χαρακτήρισε τα όσα διαδραματίστηκαν στη Βουλή κατά τη συζήτηση για την υπόθεση Novartis, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Χαράλαμπος Αθανασίου.

''Είναι υποχρέωση της Βουλής να καλέσει τους μάρτυρες και η ίδια θα κρίνει αν θα τους βάλει σε καθεστώς προστασίας'', διευκρίνισε ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, μιλώντας

στο ''Θέμα 104,6''.

''Έπρεπε να στηθεί μια κάλπη για να αποφασιστεί εάν η Βουλή θα ενεργήσει ως εισαγγελέας'', είπε στη συνέχεια Χαράλαμπος Αθανασίου.

''Η Βουλή δεν δεσμεύεται από το αποδεικτικό υλικό και τον τρόπο που έχει συλλέγει από τους εισαγγελείς γιατί τώρα ενεργεί ως εισαγγελέας. Είναι υποχρέωση της Βουλής να καλέσει αυτούς τους μάρτυρες και η ίδια θα κρίνει αν θα τους βάλει σε καθεστώς προστασίας'', επεσήμανε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Σχετικά με την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα, είπε ότι ''διεσθάνθη την αδυναμία μετά τις αποκαλύψεις για την υπόθεση Novartis και γι' αυτό δεν μίλησε καν ούτε στοιχειοθέτησε ποινικές ευθύνες''.

Τέλος, σχολιάζοντας τη φράση ''άει στο διάολο'' της Τασίας Χριστοδουλοπούλου, ο Χαράλαμπος Αθανασίου έκανε λόγο για ''μια ατυχή στιγμή'' προσθέτοντας ότι η αντιπρόεδρος της Βουλής σε συνομιλία που είχαν αργότερα ιδιαιτέρως του ζήτησε συγγνώμη και του είπε ότι «δεν κατάλαβε πώς της ξέφυγε''.

Keywords
Τυχαία Θέματα