Αξιολάτρευτα και πρακτικά δώρα για νεογέννητα!


Το δώρο που θα κάνουμε στο νεογέννητο εξαρτάται τόσο από το φύλο του αλλά και από την συγγενική ή φιλική σχέση που έχουμε με τους γονείς του.

Αν θέλετε να κάνετε ένα πραγματικά χρήσιμο δώρο στους αγαπημένους σας που μόλις απέκτησαν μωρό, τα παρακάτω σίγουρα θα τους ενθουσιάσουν!

Παιδικά παπουτσάκια

Συνήθως τα νεογέννητα, εξασφαλίζουν άφθονο ρουχισμό, είτε από τους συγγενείς, είτα από μεγαλύτερα αδελφάκια ή συγγενικά μωρά. Ωστόσο, τα παπουτσάκια είναι πάντα φετίχ για ένα μωρό, αφού είναι τρισχαριτωμένα και πολύ πρακτικά. Αν και κοστίζουν λίγο παραπάνω, συνήθως αξίζουν

τον κόπο!

Ριλάξ
Μια πολύ καλή ιδέα, είναι ένα ριλάξ για μωρά. Φρόντισε να μάθεις, ότι δεν υπάρχει ήδη διαθέσιμο κάποιο στην οικογένεια και αν τελικά αποφασίσεις να αγοράσεις ένα, να θυμάσαι ότι πρόκειται για ένα φανταστικό δώρο! Ανάλογα με το ποσό που είσαι διατεθειμένη να διαθέσεις, μπορείς να βρεις ένα ριλάξ με εκπαιδευτικές δραστηριότητες, όπως αντικείμενα που κρέμονται για να απασχολείται το μωρό, ή πιο λιτές και οικονομικές λύσεις. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να δώσεις βάση στο ζήτημα της ασφάλειας και δευτερευόντως στην εμφάνιση.

Υπνόσακος

Ένα ζεστό και μαλακό παπλωματάκι – υπνόσακος, είναι μια ωραία λύση για τις κρύες νύχτες του χειμώνα, αλλά και για τις μετακινήσεις του μωρού, εκτός σπιτιού. Στα καταστήματα, θα βρεις μεγάλη ποικιλία σε χρώματα, υλικά και μεγέθη. Ένα τέλειο δώρο, για … όνειρα γλυκά!

Πάρκο δραστηριοτήτων

Η επιλογή αυτή ίσως και να κοστίζει λίγο περισσότερο, ενώ διάφοροι θα πουν ότι δεν πρόκειται για ένα αντικείμενο πρώτης ανάγκης. Όμως, σίγουρα είναι μια καλή επιλογή, που θα ενθουσιάσει τους γονείς, ακόμα κι αν προορίζεται για να χρησιμοποιηθεί από το μωρό, λίγο αργότερα. Και πάλι, ανάλογα με το ποσό που θα διαθέσεις, θα βρεις ποικιλία σε σχέδια και δραστηριότητες. Όμως, πάνω από όλα, μην ξεχνάς να δίνεις μεγάλη σημασία στον παράγοντα της ασφάλειας!

Μάρσιπο

Αυτό το εξαιρετικά χαριτωμένο αξεσουάρ μεταφοράς του μωρού, είναι ιδιαίτερα πρακτικό. Ψάχνοντας, θα βρεις διάφορα στυλ δεσίματος του μωρού, οπότε καλή ιδέα θα ήταν να συζητήσεις με την μητέρα τη γνώμη της και τον τρόπο που το φαντάζεται. Επίσης, θα βρεις ποικιλία σε σχέδια και χρώματα, για την περίπτωση που θέλεις να θέσεις τις στιλιστικές βάσεις, για ένα μελλοντικό μωρό – fashionista!

Κάθισμα αυτοκινήτου
Μια πολύ καλή ιδέα, η οποία θα χρησιμεύσει πολύ άμεσα στην οικογένεια, διευκολύνοντας τις μετακινήσεις και τα ταξίδια τους με το αυτοκίνητο. Πριν προχωρήσεις στην αγορά, εξασφάλισε ότι δεν υπάρχει τέτοιο κομμάτι ήδη στην οικογένεια, ενώ φρόντισε να ενημερωθείς για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου.

Keywords
Τυχαία Θέματα