Αύριο η συνάντηση Τσίπρα - Θεοδωράκη στο Μαξίμου


Η πρόταση που κατέθεσε ο Σταύρος Θεοδωράκης για σύσταση Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας συζητήθηκε από τον πρωθυπουργό και τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση.

Στη συνέχεια ο κ. Τσίπρας επικοινώνησε με τον επικεφαλής του Ποταμιού και συμφώνησαν να συναντηθούν τη Δευτέρα, προκειμένου να ενημερωθεί αναλυτικά για το περιεχόμενό της.

Ο κ. Θεοδωράκης αποδέχθηκε την πρόταση με αποτέλεσμα στη Χαρ. Τρικούπη να σημάνει συναγερμός. Μέσω Twitter

η επικεφαλής του Κινήματος, Φώφη Γεννηματά, εξαπέλυσε σφοδρά «πυρά» εναντίον του κ. Θεοδωράκη: «Για το Κίνημα Αλλαγής άλλο ζήτημα είναι η ανάγκη εθνικής συνεννόησης για τα μεγάλα εθνικά θέματα και άλλο τα επικοινωνιακά παιχνίδια του κ. Τσίπρα. Και αυτό πρέπει να το καταλάβουν καλά όλοι», έγραψε χαρακτηριστικά.

O κ. Θεοδωράκης σήκωσε το γάντι και απάντησε επίσης μέσω κοινωνικών δικτύων λέγοντας πως «το είπα στη Βουλή, το επαναλαμβάνω και σήμερα για να γίνει κατανοητό κι απ’ αυτούς που δεν το κατάλαβαν. Οι ώριμοι αντίπαλοι αντιπαρατίθενται και συνυπάρχουν. Και ειδικά στα πατριωτικά θέματα αντιπαρατιθέμεθα με στόχο τη συνεννόηση και όχι την εξυπηρέτηση κομματικών σκοπιμοτήτων».

Το πρόγραμμα του Πρωθυπουργού
Μετά τη συνάντηση με τον Σταύρο Θεοδωράκη, ο Πρωθυπουργός, στις 19:30 μ.μ., θα μιλήσει στην εκδήλωση που διοργανώνουν το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, μαζί με τον Δήμο Αιγάλεω για την ίδρυση του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον πολυχώρο πολιτισμού «Ελληνικό Μολύβι – Γ. Βρανάς».

Keywords
Τυχαία Θέματα