Άρθρο "φωτιά" για Βαρδινογιάννη - Ποιοι... ψήνουν την επιστροφή, τι έκανε ο "καπετάνιος" στη Λεωφόρο


Θα πρέπει να μάθετε να διαβάζετε πίσω από τις λέξεις φίλοι μου. Αν το καταφέρετε αυτό, τότε θα καταλαβαίνετε πολλά περισσότερα απ' όσα σας... σερβίρουν οι συντάκτες των κειμένων που διαβάζετε στις εφημερίδες και στις ιστοσελίδες.

Εμείς εδώ έχουμε μία τρέλα. Κάθε πρωί, περίπου στις 8, ξεκινάμε και διαβάζουμε όλες τις εφημερίδες. Έτσι, για να έχουμε μια σφαιρική άποψη για το τι συμβαίνει γύρω μας. Και σήμερα, εκεί που διαβάζαμε την εφημερίδα "Sportime", έπεσε το μάτι σε μια μεγάλη φωτογραφία του Γιώργου Βαρδινογιάννη. Χθεσινή, από τη Λεωφόρο, που πηγαίνει συνέχεια και

παρακολουθεί τον αγαπημένο του Παναθηναϊκό.

Τι έλεγε το άρθρο; Για το... βλέμμα του "καπετάνιου", που δεν μπορεί να βλέπει πλέον την ομάδα που λατρεύει να χάνει με κάτω τα χέρια και να έχει όλα αυτά τα προβλήματα του τελευταίου καιρού. Και τον... καλούσε να πάρει μέτρα. Με λίγα λόγια, να επιστρέψει και να σώσει τον Παναθηναϊκό από την καταστροφή.

Προσέξτε τώρα τι συμβαίνει. Στις συνομιλίες που υπάρχουν μεταξύ του Παϊρότζ Πιεμπνγκσάντ και του Γιάννη Αλαφούζου για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός εμπλέκεται και το όνομα του Βίκτωρα Ρέστη. Ο Βίκτωρας Ρέστης εμπλέκεται επιχειρηματικά με την εφημερίδα Sportime, που σήμερα έβγαλε το συγκεκριμένο κείμενο. Και όπως έχουμε πληροφορηθεί όλοι, ο Παϊρότζ έχει επικοινωνήσει με τον Βαρδινογιάννη σχετικά με την Παιανία.

Που οδηγεί το... τρίγωνο αυτό; Μπορεί να μη λέει τίποτα όλο αυτό, αλλά μπορεί να λέει και πολλά. Όπως το να υπάρξει συνεργασία Παϊρότζ - Ρέστη - Βαρδινογιάννη για το αύριο του Παναθηναϊκού. Ο χρόνος θα δείξει...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Χαμός" με Ουζουνίδη στη Λεωφόρο

Αυτές είναι οι απαιτήσεις του Βέμερ

Σενάριο για Ολυμπιακό και Κουρμπέλη

Keywords
Τυχαία Θέματα