ΑΡΗΣ είσαι...


Είναι εύκολο να βάλεις έναν τίτλο μετά από νίκη. Ακόμα πιο εύκολα είναι να το κάνεις πριν από έναν τελικό. Το δύσκολο είναι τι τίτλο θα βάλεις μετά από ένα χαμένο τελικό. Η αλήθεια είναι ότι μετά το παιχνίδι στο Nick Galis Hall πολλά θα μπορούσαν να επισημανθούν τόσο σε αγωνιστικό όσο και εξωαγωνιστικό επίπεδο.

Επέλεξα το ΑΡΗΣ είσαι για δυο λόγους. Καταρχήν για να τιμήσω την κυκλοφορία της εφημερίδας που από το πρωί του Σαββάτου αποτελεί την αξιολογότερη

πηγή έντυπης ενημέρωσης του κόσμου του ΑΡΗ, αλλά και γιατί πραγματικά αποδείχθηκε για μία ακόμα φορά το DNA αυτής της ομάδας.

Θα σημειώσω κάτι για τους “δεν υπάρχω” μπασκετικά συμπολίτες μου, που ενώ ήταν εξαφανισμένοι όλη την μέρα εμφανίστηκαν για να πανηγυρίσουν τη νίκη του ΠΑΟ! Πολλοί από αυτούς μάλιστα μιλώντας με υποτιμητικά σχόλια για τον ΑΡΗ, τον οποίο χαρακτήριζαν άτιτλο, μόνιμο φιναλίστ και διάφορα άλλα παρόμοια. Οι οπαδοί της ομάδας που στο λεξικό βρίσκονται με φωτογραφία στην εννοιολογική ανάλυση του “βλέπω την πλάτη του πρώτου ΑΡΗ”. Οι οπαδοί της ομάδας που έχουν χάσει με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο και έχουν συνολικά κατακτήσει 7 τρόπαια, έναντι 21 τίτλων του ΑΡΗ πανηγυρίζουν στην Θεσσαλονίκη επειδή ο ΠΑΟ κέρδισε τον ΑΡΗ! Δεν ασχολούνται βέβαια με τον ΑΡΗ. Γνωστά αυτά για αυτούς που ανάγκασαν ολόκληρη Σάλκε να αλλάξει το σήμα της και από 04 να το κάνει 0-3.

Πάω στο παιχνίδι με τον Παναθηναικό! Ο τελικός έγινε στο Nick Galis Hall μετά από 19 χρόνια και ναι οι φίλοι του ΑΡΗ ήταν πολλοί περισσότεροι. Βρήκαν τον τρόπο και μπήκαν στο γήπεδο. Πολλούς και διάφορους τρόπους. Σε ποιο ελληνικό γήπεδο δεν έγινε αυτό; Την ίδια στιγμή οι φίλοι του Παναθηναικού μπήκαν κανονικά στις θέσεις τους και επίσης ΟΛΟΙ οι φίλοι των πράσινων με προσκλήσεις κάθισαν στις θέσεις τους κάτω από τα δημοσιογραφικά, πανηγύριζαν τα καλάθια της ομάδας τους ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΚΑΝΕΝΑΣ!

Ο Παναθηναικός και ειδικά ο κ. Γιαννακόπουλος έδωσαν ένα απίστευτο σόου, το ματς καθυστέρησε ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΛΟΓΟ και βλέπουμε δηλώσεις περί παρωδίας και υπεράριθμων! Πριν από 3 χρόνια οι δυο ομάδες έπαιξαν στο Ηράκλειο. 3000 οπαδοί του ΠΑΟ και 100 του ΑΡΗ. Προφανώς ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΝΤΑ. ΠΑΡΩΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 17 ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. Όταν έχεις συνηθίσει στο 90-10, το 50-50 σου φαίνεται αδικία. Πολλοί συνάδελφοι τα γράφουν αυτά για το ποδόσφαιρο και τον Ολυμπιακό. Στο μπάσκετ όμως τα ξεχνάνε και μου λένε για παντοκρατορίες με τον ίδιο τρόπο που οι ερυθρόλευκοι καυχιούνται για τους τίτλους στην μπάλα.

Διαβάζω όλους τους συναδέλφους, ότι δεν τηρήθηκαν τα συμφωνηθέντα, ενώ διάβασα και την τοποθέτηση του κ. Γιαννακόπουλου ότι ο ΑΡΗΣ δεν τήρησε την συμφωνία. ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΤΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ ΠΕΡΙΗΛΘΕ ΣΤΗΝ ΕΟΚ. Η σεκιούριτι ήταν της ΕΟΚ. Η αστυνομία και η ΕΟΚ ήταν υπεύθυνοι για το ποιοι θα μπουν, πόσοι θα μπουν, πώς θα μπουν. ΟΧΙ Ο ΑΡΗΣ!

Στην Θεσσαλονίκη έγινε ο τελικός και ήταν φυσιολογικό να έχει περισσότερο κόσμο ο ΑΡΗΣ. ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο ΠΑΟ ΕΙΧΕ 1100 ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ. Ανάμεσα σε αυτούς και 2-3 με δολοφονικά στυλό. Είδα και διάβασα σχεδόν όλα τα ρεπορτάζ των συναδέλφων του ΠΑΟ. Να με συγχωρέσει αν έχω αδικήσει κάποιον και θα επανορθώσω, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΣΗΜΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΣΤΥΛΟ. Διάβασα κείμενα επί κειμένων για τους...υπεράρυθμους Αρειανούς που ήταν 3000 σε 3000 θέσεις, αλλά κανείς για τις 3 φωτοβολίδες ευθείας βολής που πετάχθηκαν με στυλό από τους οπαδούς του ΠΑΟ. Μία πριν το παιχνίδι και δύο μετά την λήξη. Είδα βιντεάκια με 5 Αρειανούς να πηδάνε κάγκελα να μπουν στο γήπεδο, αλλά δεν είδα λέξη επικριτική για 50 πυρσούς που άναψαν με την λήξη του ματς. Αντίθετα διάβασα για πάρτι, γιορτή κτλ που έστησαν οι φίλοι του ΠΑΟ. Και αφού γιόρτασαν πέταξαν τους πυρσούς και τις φωτοβολίδες στους οπαδούς του ΑΡΗ, που ΕΝΩ ΕΧΑΣΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΕΤΑΞΑΝ ΟΥΤΕ ΧΑΡΤΑΚΙ.

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΩΝ. ΤΙΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΤΑΞΑΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΠΑΟ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ. Έτσι αντιλαμβάνονται προφανώς την οπαδική...μαγκιά. Και θα συνεχίσουν ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙ αυτές τους τις πράξεις. ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΕΥΘΕΙΑΣ ΒΟΛΗΣ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΡΗ. ΕΥΤΥΧΩΣ έκαψαν ένα μπουφαν και δυο μπλούζες. Αν τους έβρισκαν στο κεφάλι ή στην καρωτίδα σαν τον συγχωρεμένο Μπλιώνα τα...άρθρα και τα ψευτοκλάματα θα πήγαιναν σύννεφο. Τώρα; Πράσινη γιορτή στον Λευκό Πύργο. Και ειλικρινά δεν με νοιάζει το χρώμα. Βάλτε όποιο (δεν) γουστάρετε. Η υποκρισία με τρελαίνει.

Αλλά έπρεπε οι Αρειανοί αφού έχασαν να δεχθούν στα μούτρα και τα στυλό και τις φωτοβολίδες και επίσης να βλέπουν αντιπάλους να σπάνε τα αποδυτήρια του ΑΡΗ μέσα στο Παλέ και να παίρνουν και να φοράνε τις φανέλες των παικτών τους!!!. Αυτά φυσικά έχουν εξαφανιστεί και έχουν μείνει να αναρωτιούνται οι... ουδέτεροι γιατί οι Αρειανοί έσπασαν 20 καρεκλάκια στο Παλέ αφού έληξε το ματς. Οι ίδιοι μου έγραφαν στην Θεσσαλονίκη ότι όταν μπουκάρουν οι οπαδοί του συμπολίτη στα ματς κάνουν... επανάσταση!!! Η Αστυνομία στην...θέα του καρεκλακίου έριξε σε κλειστό γήπεδο 5 δακρυγόνα! Στα στυλό; Καλά μαντέψατε. ΤΙΠΟΤΑ!

Η υποκρισία στο υπέρτατο σημείο. Μην αναλύσω την στάση της ΕΟΚ. Όπως είπε και ο κύριος Πολέμης, εμείς είχαμε προτείνει το Ηράκλειο όπου δεν έγινε τίποτα!!! Βρε άνθρωπε του Θεού στο Ηράκλειο είχες οπαδούς του ΑΡΗ με στυλό και φωτοβολίδες ή ΜΟΝΟ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΟ;

Για την ΕΟΚ τα είπε όλα ο ΓΓΑ κ. Συναδινός. Καλό όμως είναι να περάσουμε και στις πράξεις. Και όπου πράξη σημειώστε την άμεση ανάγκη αποδεινοσαυροποίησης του μπάσκετ.

Πάω στο αγωνιστικό. Ο Παναθηναικός ήταν καλύτερος, ανώτερος, πληρέστερος και κέρδισε δίκαια τον τίτλο. Ο φετινός ΑΡΗΣ είναι απογοητευτικός. Οι κακές επιλογές του καλοκαιριού στοιχίζουν και πλέον τις διαδέχθηκαν και νέες κακές επιλογές ξένων. Φιλότιμος ο Τζάκσον αλλά όχι για αυτό το επίπεδο. Ο Γκόρντον αν κάνει προετοιμασία το καλοκαίρι το ξανασυζητάμε, αλλά δύσκολα τον βλέπω να μένει μετά το μηνιαίο συμβόλαιό του. Απογοήτευση από παίκτες κλειδιά όπως ο Ντραγκίσεβιτς, ο Γιάνκοβιτς και φυσικά δεν μπορείς να κερδίσεις με την ψυχή του Σίμτσακ μόνο, το πάθος του Τσαιρέλη ή τις ατομικές ενέργειες του Κάμινγκς και του Τζέκινς.

Θα σημειώσω κάτι και για τον Πρίφτη. Και θα το γράψω εγώ που τα κακώς κείμενα και τις ανάγκες μας πχ στον άσο ή τον “ότι νάναι” Μαρμπλ τα έγραφα από τον Σεπτέμβρη. Ο Πρίφτης κόντρα στον ΠΑΟ ήταν εξαιρετικός! Ίσως σε ένα από τα καλύτερα κοουτσαρίσματα του στον ΑΡΗ. Ίσως και στο τελευταίο...καλό με δεδομένο ότι το κλίμα είναι πλέον βαρύ. Αλλά όποιος “ξεφωνίζει” τον Πρίφτη για τον τελικό ή είναι εμπαθής ή άσχετος. Το ματς το πήγε ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ. Όταν όμως στο 38 η τριπλέτα κλείνει τα μάτια σε 3 διαδοχικά φάουλ και αντί να γίνει 58-56, το σκορ γίνεται 61-54 με το τρίποντο του Ρίβερς δεν φταίει ο Πρίφτης. Φταίει για πολλά από το ξεκίνημα της χρονιάς, αλλά όχι για την ήττα από τον ΠΑΟ.

Δειτε το ρόστερ του ΠΑΟ. ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΧΙ ΜΠΑΛΑ. Δείτε ποιος έμπαινε και ποιος έβγαινε και αντίστοιχα δείτε τον ΑΡΗ. Σε ματς όπως αυτά με τον ΠΑΟΚ ή το Ρέθυμνο ή τους...φραπελάινερς είναι για ξεφωνητά. Όχι με τον ΠΑΟ των 12 πρωτοκλασάτων παικτών και άλλων 4-5 που παίζουν μόνο στην Ευρώπη. Το πάλεψε ο ΑΡΗΣ, αλλά ως εκεί.

Εδώ είναι και το ζουμί. Αν ο Νίκος Λάσκαρης θέλει να επανέλθει ο ΑΡΗΣ στον θρόνο του Αυτοκράτορα πρέπει να έρθουν παίκτες αξίας. Δεν γίνεται κάθε χρόνο να έρχονται Μακνιλ και Γουάιτ με 120-150 χιλιάδες ευρώ. Φέτος έδωσες για τις αντίστοιχες θέσεις 250αρια και φύγανε κακήν κακώς. Απλά πρέπει να καταλάβει και ο Αρειανός ότι ο πρώτος του στόχος είναι η αποπληρωμή των χρεών που ΑΛΛΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ. Για αυτό τον λόγο αξίζει η υπομονή κόντρα στο DNA αυτής της ομάδας. Γιατί ο Αρειανός έχει χάσει από τον υπερπλήρη ΠΑΟ και τρελαίνεται, απαιτεί, φωνάζει ότι θέλει να είναι ΠΑΝΤΑ και ΜΟΝΟ ΠΡΩΤΟΣ!

Σε κάθε περίπτωση ότι και να γίνει ΑΡΗΣ ήσουν, είσαι και θα είσαι. Και θα συνεχίσεις να διεκδικείς τίτλους. Όταν δυναμώσεις αρκετά, θα αρχίσεις και πάλι να τους κατακτάς. Γιατί ΑΡΗΣ Είσαι...

ΥΓ1 Ένα και μόνο υστερόγραφο για τον Βασίλη Βουρτζούμη που μετά από πολύ καιρό ήταν παρών. Το κύπελλο στην δική σου μάχη θα το σηκώσεις. Θα νικήσεις. Γιατί... ΑΡΗΣ είσαι!

Πηγή: sdna.gr

Keywords
αρης, μια φορα, nick, dna, παο, θεσσαλονικη, παναθηναικος, λογο, ηρακλειο, γινεται, φορα, αθηνα, ολυμπιακος, γηπεδο, βραδυ, εοκ, στυλο, σπιτι, φυσικα, μπουφαν, γγα, καλοκαιρι, δειτε, μπασκετ, ΠΑΟΚ, παντα, ομαδα διας, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, Καλή Χρονιά, μπουφαν, αστυνομια, γγα, εοκ, ηττα, κοντρα, λεξικο, μπασκετ, ρεθυμνο, υστερογραφο, φωτογραφια, dna, αδικια, αρθρα, αξιζει, απιστευτο, απλα, βραδυ, γινει, γινεται, γηπεδο, δεδομενο, δειτε, δηλωσεις, δικη, εγινε, ευκολο, ευκολα, ευρω, ειλικρινα, ειπε, επρεπε, ερχονται, ευρωπη, ιδια, ιδιο, υπομονη, θεα, καγκελα, κυπελλο, κλιμα, ληξη, λογο, ματια, μπλουζες, μπορεις, νικη, ξεκινημα, παντα, παθος, παο, ποδοσφαιρο, πηγη, πρασινη, πρωι, ψυχη, σεκιουριτι, σοου, σπιτι, στυλο, σχολια, φαουλ, φυσικα, φταιει, φορα, χρωμα, φιλοι, γιορτη, κειμενα, κλειστο, λευκο, nick, μεινει, μια φορα, ομαδες, παιχνιδι, σημα, θεσεις
Αναζητήσεις
πρωτοσελιδο αρης εισαι
Τυχαία Θέματα