Έγκλημα στο Μοσχάτο: Απολογείται αύριο ο Παραολυμπονίκης


Απολογείται αύριο ο Παραολυμπιονίκης, Βασίλης Τσαγκάρης, ο οποίος κατηγορείται ότι σκότωσε μέσα στο πρακτορείο ΠΡΟΠΟ που διατηρεί στο Μοσχάτο έναν 47χρονο άντρα με τον οποίο είχε διαφορές.

"Ήμουν σε άμυνα", αναμένεται να είναι η υπερασπιστική γραμμή του δράστη, ο οποίος ανέφερε στον ανακριτή πως το θύμα απειλούσε ότι θα κάνει κακό σε άτομα του οικογενειακού του περιβάλλοντος.

"Είχε σχέσεις με την γυναίκα του θύματος, ο οποίος τον απειλούσε ότι θα σκοτώσει τον ίδιο τον αδελφό του, τον πατέρα και τη μητέρα του. Δεν τον ένοιαζε για τη ζωή του, φοβήθηκε ότι θα χτυπούσε την οικογένεια

του", είπε άτομο του οικογενειακού του περιβάλλοντος.

Από το περιβάλλον της γυναίκας του θύματος διαρρέεται ότι η τελευταία είχε διακόψει εδώ και εβδομάδες την σχέση με τον Παραολυμπιονίκη. Το θύμα βρισκόταν σε έντονη δικαστική διαμάχη με την σύζυγο του και στις 30 Μαρτίου θα γινόταν δίκη.

Η γυναίκα φέρεται ότι κατηγορούσε τον πρώην σύζυγό της για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος των δύο παιδιών τους. Λίγη ώρα πριν πάει στο πρακτορείο το θύμα ήταν στο γραφείο του δικηγόρου του. Του είχε πει ότι θα συναντούσε τον Παραολυμπιονίκη γιατί πίστευε ότι θα κατέθετε υπέρ του στο δικαστήριο.

Keywords
Τυχαία Θέματα