Απόλλων Λάρισας - ΑΕΚ 0-7: Δια περιπάτου η ''Ένωση'' στον κάμπο


Απόλλων Λάρισας - ΑΕΚ 0-7: Η ΑΕΚ έκανε... υγιεινό περίπατο στη Λάρισα, επικρατώντας του τοπικού Απόλλωνα με 7-0 σε αναμέτρηση για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ ξέσπασε στους γηπεδούχους, ''καθαρίζοντας'' από πολύ νωρίς την υπόθεση νίκη, καθώς στο 22ο λεπτό βρισκόταν ήδη μπροστά στο σκορ (2-0) για να ακολουθήσουν άλλα τέσσερα ''χτυπήματα'', τα

οποία έδωσαν πανηγυρικό τόνο στη νίκη της ''Ένωσης''.

Το ματς

Η εμφανής διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων δεν άφησε πολλά περιθώρια κριτικής, με την ΑΕΚ να χρειάζεται 19 λεπτά ώστε να βρει για πρώτη φορά τον δρόμο προς τα δίχτυα, σταματώντας στο 79ο λεπτό.

Μετά από κόρνερ του Μπακασέτα, ο Τζανετόπουλος έκανε όμορφη κίνηση, έπιασε την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Απόλλωνα για το 1-0 (19'). Τρία λεπτά αργότερα, ο Χριστοδουλόπουλος επωφελήθηκε του εξαιρετικού συνδυασμού του με τον Μπακασέτα και έκανε δύο τα τέρματα της ομάδας του (22').

Το επόμενο γκολ ήρθε στο 36ο λεπτό, ξανά από στημένη φάση με εκτελεστή τον Μπακασέτα. Αυτό που άλλαξε ήταν ο τελικός αποδέκτης του γεμίσματος, με τον Αϊντάρεβιτς να προσθέτει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ, με κεφαλιά (3-0, 36'). Τέσσερα λεπτά αργότερα ήρθε η σειρά του Μπακασέτα να χριστεί σκόρερ, με την προσπάθειά του να ξεγελά τον γκολκίπερ Φιρινίδη και να βρίσκει τον στόχο (4-0, 40').

Λίγο πριν ''εκπνεύσει'' το πρώτο μέρος, ο εξαιρετικός Μπακασέτας μοίρασε ακόμη μια ασίστ (την τρίτη του συνολικά), βγάζοντας τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο απέναντι στον Φιρινίδη, με τον 30χρονο ποδοσφαιριστή να νικά, για άλλη μια φορά τον πορτιέρο του Απόλλωνα (5-0, 42').

Η ''Ένωση'' μπήκε στο δεύτερο μέρος έχοντας δώσει πανηγυρικό ''τόνο'' στα δεδομένα, ωστόσο δεν επαναπαύθηκε, σκοράροντας άλλες δύο φορές. Στο 51ο λεπτό, ο Λάζαρος έσκαψε τη μπάλα για τον Αραούχο και εκείνος με δυνατό σουτ βρήκε τον στόχο για το 6-0. Ο ''χορός'' των γκολ έκλεισε μέσω του Τρίστασον, που πήρε το ''ριμπάουντ'' από το πλασέ του Πατίτο και δεν δυσκολεύτηκε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα (7-0, 79').

Απόλλων Λάρισας (Θεοδοσιάδης): Φιρινίδης, Σάββας, Κουρτεσιώτης, Ανδρέου, Παπαζαχαρίας, Αγροδήμος, Τσιλούλης (46’ Καρακατσάνης), Λαμπρόπουλος (65’ Σκουπράς), Μίλιτς, Τζάνης, Μαυριάς (46’ Διβάνες)

ΑΕΚ (Χιμένεθ): Τσιντώτας, Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Τζανετόπουλος, Τσόσιτς (46’ Βινίσιους), Γιόχανσον, Αϊντάρεβιτς, Μπακασέτας, Λάζαρος (54’ Πατίτο), Τρίστασον, Αραούχο (64’ Γιακουμάκης)

Keywords
Τυχαία Θέματα