Από το Πουέρτο Ρίκο η νέα "Μις Κόσμος"


Η 19χρονη Στέφανι Ντελ Βάγιε από το Πουέρτο Ρίκο αποτελεί τη νέα, παγκόσμια «βασίλισσα» της ομορφιάς, καθώς αναδείχθηκε Μις Κόσμος 2016.

Φοιτήτρια νομικής και επικοινωνίας, η μελαχρινή φοιτήτρια έλαβε το στέμμα της από τα χέρια της Ισπανίδας Μιρέια Λαλαγκούνα, η οποία είχε κερδίσει τον τίτλο το 2015.

Συγκινημένη και χαρούμενη, η 19χρονη από το Πουέρτο Ρίκο δήλωσε πως είναι τιμή της αλλά και μεγάλη ευθύνη να εκπροσωπεί τη χώρα της, σύμφωνα με το

Reuters.



Μιλώντας ισπανικά, αγγλικά και γαλλικά, η νέα Μις Κόσμος εξέφρασε την επιθυμία να εργαστεί στη βιομηχανία της ψυχαγωγίας, όπως αναφέρει η Telegraph.



Αναπληρωματική Μις Κοσμός στον 66ο διαγωνισμό ομορφιάς, ο οποίος διεξήχθη στο National Harbor, κοντά στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ Ουάσιγκτον, αναδείχθηκε η Γιαρίτζα Μιγκελίνα Ρέγες Ραμίρες από τη Δομινικανή Δημοκρατία, ενώ η Μις Ινδονησία Νατάσα Μανουέλα κατέλαβε την τρίτη θέση.

Η Μις Κένυα Νιάμπι Τούνγκου και η Μις Φιλιππίνες Κατριόνα Ελίσα Γκρέι συμπλήρωσαν την πρώτη πεντάδα του διαγωνισμού Miss World, στον οποίο συμμετείχαν διαγωνιζόμενες από 100 χώρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα