Απίστευτη πρόταση 14 εκατομμυρίων ευρώ για παίκτη του Ολυμπιακού


Όπως συμβαίνει κάθε καλοκαίρι, στον Ολυμπιακό δεν σκοπεύουν μόνο να πάρουν παίκτες και να βγουν στην αγορά για... ψάξιμο, αλλά περιμένουν και προτάσεις από ξένους συλλόγους για ποδοσφαιριστές του ρόστερ τους.

Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν ανοίξει "κανάλι" στην ευρωπαϊκή πιάτσα που τους κάνει ένα εξελιγμένο ευρωπαϊκό κλαμπ και γι' αυτό οι ξένοι σύλλογοι κοιτάζουν προς... λιμάνι για να αγοράσουν παίκτες.

Ένα από τα ονόματα

που έχει γίνει αρκετά... hot και μάλιστα σε σύντομο χρονικό διάστημα είναι του Παναγιώτη Ρέτσου. Ο μικρός έκανε καλή χρονιά και ήδη σύλλογοι από τη Γερμανία τον έχουν τσεκάρει πολλές φορές και κοιτάζουν την εξέλιξή του.

Μια φήμη που "έσκασε" τις τελευταίες μέρες, μάλιστα, θέλει γερμανικό σύλλογο να έχει προσεγγίσει τον ατζέντη του και αυτός με τη σειρά του να έχει ενημερώσει τον Ολυμπιακό για μια πρόταση που... ζαλίζει. Το σενάριο, που πάντως δεν επιβεβαιώνεται από τον Ολυμπιακό, λέει πως έχει γίνει πρόταση που φτάνει τα 14 εκατομμύρια ευρώ συνολικά, συμπεριλαμβανομένου ποσοστού μεταπώλησης 20%.

Το ίδιο σενάριο αναφέρει πως στον Ολυμπιακό ναι μεν εντυπωσιάστηκαν από την πρόταση, αλλά την... απέρριψαν χωρίς δεύτερη κουβέντα, θεωρώντας πως ο μικρός έχει πολλά περιθώρια εξέλιξης και μπορεί σε 1-2 χρόνια τα χρήματα να είναι ακόμα περισσότερα.

Το καλοκαίρι αναμένεται να είναι "καυτό" για τον Ολυμπιακό για ακόμα μία χρονιά στο μεταγραφικό παζάρι, ενώ από μέρα σε μέρα αναμένεται και η πρόσληψη προπονητή που θα κάνει τις εισηγήσεις του.

Keywords
Τυχαία Θέματα