Αντεπίθεση του Παναθηναϊκού: Παίρνει και Γκάμπριελ!

10:13 2/8/2017 - Πηγή: Pagenews

Με ιδιαίτερα ταχείς ρυθμούς προχωράει ο μεταγραφικός σχεδιασμός στον Παναθηναϊκό καθώς σε εξέλιξη βρίσκονται αρκετές υποθέσεις που αφορούν στην ενίσχυση της ομάδας. Όπως έχει επισημανθεί το τελευταίο διάστημα κάποιες από τις θέσεις στις οποίες ο Μαρίνος Ουζουνίδης επιθυμούσε να αποκτηθούν ποδοσφαιριστές είναι αυτές του επιθετικού αλλά και των ακραίων αμυντικών. Των παικτών, δηλαδή, που θα καλύψουν το κενό του Μάρκους Μπεργκ και θα πλαισιώσουν τους Ουσμάν Κουλιμπαλί και Νίκλας Χουλτ.

Σε ό,τι αφορά στο δεξί άκρο των μετόπισθεν, την Τρίτη οι πράσινοι έφτασαν σε συμφωνία με τον Σουηδό

25χρονο Σουηδό, Ματίας Γιόχανσον, ο οποίος και αναμένεται άμεσα στην Ελλάδα προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρώσει και τυπικά την μεταγραφή του στο τριφύλλι. Μάλιστα, είναι πολύ πιθανό ο ποδοσφαιριστής να βρίσκεται ακόμα και εντός της ημέρας στην Αθήνα.

Από εκεί και πέρα, άμεσα αναμένεται να κλείσει και η υπόθεση του αριστερού οπισθοφύλακα με το όνομα του Γκάμπριελ Σίλβα που ανήκει στην ιταλική Ουντινέζε να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του Μαρίνου Ουζουνίδη. Με τον παίκτη οι πράσινοι έχουν έρθει σε συμφωνία και ο ίδιος έχει ξεκάθαρη επιθυμία να αγωνιστεί στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό παρά το γεγονός ότι έχει κι άλλες προτάσεις στα χέρια του. Το μόνο που μένει είναι να επιτευχθεί συμφωνία και με τον ιταλικό σύλλογο με τον οποίο αναμένεται άμεσα να υπάρξει κάποια συζήτηση.

Τέλος, μεγάλο βάρος στον Παναθηναϊκό έχει πέσει στην υπόθεση του επιθετικού. Ο Τεέμου Πούκι αποτελεί τον βασικό στόχο για τη συγκεκριμένη θέση. Οι πράσινοι τα έχουν βρει σε όλα με τον Φινλανδό επιθετικό που πιέζει με τη σειρά του την Μπρόντμπι για συναινέσει και να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στο τριφύλλι.

Οι πράσινοι κατέθεσαν στους Δανούς επίσημη πρόταση ύψους 1.5 εκ. ευρώ για τον ποδοσφαιριστή και αυτό που μένει να φανεί είναι η ποια θα είναι η απάντηση.

Πηγή: sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα