Αυτόν παίρνει στη Νότιγχαμ ο Μαρινάκης !


Διπλό... χτύπημα από τον Βαγγέλη Μαρινάκη λίγο πριν «βγει» το 2017. Ο Τάκης Λεμονής αναμένεται να κουνήσει άμεσα μαντήλι στον Ολυμπιακό και να αντικατασταθεί από τον Ισπανό, Όσκαρ Γκαρσία, ενώ την ίδια ώρα, η Νότιγχαμ Φόρεστ που απέλυσε νωρίτερα τον Μαρκ Γουόρμπαρτον από τον πάγκο της, φέρεται να βρίσκεται κοντά σε έναν συμπατριώτη

του Γκαρσία, τον Αΐτορ Καράνκα.

Καράνκα και Γκαρσία έχουν άλλωστε τους ίδιους εκπροσώπους, ενώ μάλιστα οι δυο τους έχουν αποτελέσει παλαιότερα υποψηφίους για τον πάγκο των δύο ομάδων. Το όνομα του πρώην προπονητή της Μίντλεσμπρο έχει «παίξει» κατά το παρελθόν και για τον Ολυμπιακό, ενώ αντίθετα αυτό του Γκαρσία ήταν στη λίστα των προπονητών που εξέτασε η Φόρεστ πριν τελικά καταλήξει πέρσι στον Φιλίπ Μοντανιέ, σε μια περίοδο που ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε ήδη επιρροή στο Νότιγχαμ.

Πλέον, ο Αΐτορ Καράνκα παίζει πολύ δυνατά για τον πάγκο της βρετανικής ομάδας ανάμεσα σε αρκετούς υποψήφιους αφού δεν αποκλείεται ο ιδιοκτήτης των δύο συλλόγων να αποφάσισε να «ψωνίσει»... πακέτο τους δύο Ισπανούς τεχνικούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα