Αυτά δίνει ο Παναθηναϊκός για τον αντί - Μπεργκ - Έτοιμες οι δύο πρώτες κινήσεις


Ο Παναθηναϊκός είναι αναγκασμένος να περάσει σε μια νέα εποχή, αυτή που δεν θα έχει τον Μάρκους Μπεργκ στη σύνθεσή του, αφού ο Σουηδός και επίσημα ανήκει πλέον στην Αλ Αϊν.

Οι "πράσινοι" αναζητούν ήδη τον αντικαταστάτη του στην κορυφή της επίθεσης και με τα χρήματα που έβαλαν στα ταμεία τους από την πώλησή του σκοπεύουν να διαθέσουν κάποια απ' αυτά για να βρουν την καλύτερη δυνατή περίπτωση.

Σύμφωνα

με τις πληροφορίες που υπάρχουν, ο Παναθηναϊκός είναι διατεθειμένος να προσφέρει ένα συμβόλαιο περίπου 1 εκ. ευρώ μαζί με την εφορία για να πάρει παίκτη για τη θέση "9", κάτι που σημαίνει πως θα πρόκειται για περίπτωση η οποία θα μπορεί να... φορέσει τα παπούτσια του Σουηδού.

Από εκεί και πέρα, στα υπόλοιπα μεταγραφικά μέτωπα δεν υπάρχει ιδιαίτερη κινητικότητα, πέρα από τις περιπτώσεις των Όμρι Άλτμαν και Δημήτρη Κολοβέτσιου που θεωρούνται "κλεισμένες". Ο πρώτος, μάλιστα, αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες στην Ελλάδα για να περάσει από εξετάσεις και να υπογράψει στους Πράσινους.

Όσον αφορά το θέμα του τεχνικού διευθυντή, δεν υπάρχει εξέλιξη, παρά τα ρεπορτάζ που επιμένουν ότι είναι θέμα χρόνου η πρόσληψη του διαδόχου του Νίκου Λυμπερόπουλου.

Μάλιστα, δεν προκύπτει από πουθενά ότι ο Νίκος Νταμπίζας είναι το φαβορί, καθώς για να προχωρήσει η περίπτωσή του θα πρέπει να γίνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις και κυρίως από την πλευρά του Γιάννη Αλαφούζου, κάτι που δε διαφαίνεται στην παρούσα φάση τουλάχιστον.

Keywords
Τυχαία Θέματα