ΑΕΛ - ΑΕΚ 2-1: Ανατροπή με... buzzer beater η ΑΕΛ!

21:31 1/3/2018 - Πηγή: Pagenews

ΑΕΛ - ΑΕΚ 2-1: Ματς με αρκετές συγκινήσεις, ανατροπή, τρία γκολ, δύο δοκάρια (ένα για κάθε ομάδα) έγινε στη Λάρισα, με την ΑΕΛ να μην κάμπτεται ψυχολογικά από το προβάδισμα της ΑΕΚ (Μασούντ 52'), απαντώντας με Ναζλίδη και Κριζμάν, παίρνοντας οριακό προβάδισμα

πρόκρισης εν όψει της ρεβάνς στο ΟΑΚΑ.

Στο 52ο λεπτό, ο Ιρανός ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Σοτζέι Μασούντ, εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας των γηπεδούχων και έφυγε στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων, ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του (0-1, 52'). Η απάντηση της Λάρισας ήρθε λίγα λεπτά αργότερα, με τον Ναζλίδη να τσιμπά τη μπάλα από τον Λαμπρόπουλο και τον Ζαχαριάδη να υποδεικνύει την άσπρη βούλα.

Ο Ναζλίδης δεν λάθεψε από τα έντεκα βήματα (1-1, 57') ισοφαρίζοντας για την ομάδα του και στις καθυστερήσεις, ο Κριζμάν πήρε πάρε-βάλε ασίστ από την μπαλιά του Λεοζίνιο και με διαγώνιο σουτ εντός περιοχής ολοκλήρωσε την ανατροπή για την ΑΕΛ (2-1).

Στο 63ο λεπτό, η προβολή του Ναζλίδη σταμάτησε στο δοκάρι της ΑΕΚ, ενώ στο 75ο λεπτό, το πλασέ του Χριστοδουλόπουλου βρήκε το δοκάρι των ''βυσσινί'' στις δύο μεγαλύτερες φάσεις που σημειώθηκαν εκτός των γκολ.

Keywords
Τυχαία Θέματα