Άδωνις: Ο Τσίπρας είναι παλιόπαιδο, ψεύτης και τυχοδιώκτης


Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο Άδωνις Γεωργιάδης με αφορμή την καθυστέρηση της ολοκλήρωσης της συμφωνίας.

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας τόνισε πως το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ και πως θα τηρήσει τη συμφωνία.

Αναφορικά με το ζήτημα που προέκυψε με τις δηλώσεις του Μισέλ Σαπέν σχολίασε πως "η δήλωση του κυρίου Σαπέν για το ΔΝΤ

διαψεύστηκε από το ίδιο το Ταμείο, η δήλωση του κυρίου Σόιμπλε δεν λέει αυτό το πράγμα, λέει ότι η σημερινή αντιπολίτευση θα πρέπει να σεβαστεί την συμφωνία και να έχει κάνει κάποιου είδους δήλωση ότι θα σεβαστεί την συμφωνία, διότι τα μέτρα είναι και για μετά την θητεία αυτής της κυβέρνησης".

"Η ΝΔ δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ, εμείς δεν είπαμε ούτε ότι θα καταργήσουμε το μνημόνιο με έναν νόμο και ένα άρθρο, ούτε go back madam Merkel, ούτε ότι θα εξορίσουμε την τρόικα», πρόσθεσε και συμπλήρωσε πως «η δήλωση του κ. Σόιμπλε δεν μας αφορά, αυτά είναι θέματα λυμένα", πρόσθεσε μιλώντας στην ΕΡΤ.

Ο κ. Γεωργιάδης επανέλαβε τη θέση της ΝΔ πως δεν προτίθεται να ψηφίσει τα μέτρα και επισήμανε πως "στην Ελλάδα δεν έχουν υπογραφεί μελλοντικά μέτρα από την αντιπολίτευση".

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ διερωτήθηκε εάν είναι τυχαίο που προέκυψε τώρα το θέμα, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Προσωπικά, πιστεύω ότι όλο αυτό το θέμα το έχει προκαλέσει ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά τον κ. Σκουρλέτη και ο Φίλης και ξαφνικά οι δανειστές".

Χαρακτήρισε, δε, τον Αλέξη Τσίπρα "παλιόπαιδο, ψεύτη και τυχοδιώκτη" και πως "νοιάζεται μόνο για τον εαυτό του και για κανέναν άλλον" κάνοντας αναφορά και στα γεγονότα του 2015 και στις εκλογές του Σεπτεμβρίου την ίδια χρονιά. Υποστήριξε επίσης ότι η εφάπαξ σύνταξη που δόθηκε "παρανόμως" είναι ο λόγος για το οποίο οι συνταξιούχοι "καλούνται τώρα να χάσουν άλλη μια σύνταξη".

Keywords
Τυχαία Θέματα