Volvo XC40: Πάτησε Ελλάδα!

15:46 5/2/2018 - Πηγή: Pagenews

Οι ντίζελ εκδόσεις, με τον κινητήρα D3 των 150 ίππων, ξεκινούν από 35.194 ευρώ ενώ στην κορυφή της γκάμας του XC40 τοποθετούνται οι εκδόσεις με τους κινητήρες diesel D4 και βενζίνης Τ5, απόδοσης 190 και 247 ίππων αντίστοιχα.

Είναι διαθέσιμες αποκλειστικά με τετρακίνηση (AWD), αυτόματο κιβώτιο Geartronic 8 σχέσεων, στις εκδόσεις εξοπλισμού Momentum και R-Design, με τιμές από €49.352, για τις εκδόσεις με τον κινητήρα D4 και από €50.177 για τις βενζινοκίνητες T5.

Το

XC40 θα φέρει προηγμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας όπως τα συστήματα: Αποφυγής εμπρόσθιων συγκρούσεων City Safety τελευταίας γενιάς, αποφυγής εκτροπής από το δρόμο Run-Off Road Mitigation και αποφυγής συγκρούσεων με οχήματα που κινούνται στο αντίθετο ρεύμα Oncoming Lane Mitigation.

Στον προαιρετικό εξοπλισμό του Volvo XC40 διατίθενται μεταξύ άλλων

Adaptive Cruise Control με σύστημα ημι-αυτόνομης οδήγησης Pilot Assist, για πρώτη φορά στην κατηγορία και IntelliSafe Surround, το οποίο συνδυάζει σύστημα επιτήρησης τυφλών σημείων BLIS (Blind Spot Information System), Rear Collision Warning και Cross Traffic Alert, για πρώτη φορά με αυτόματο φρενάρισμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα