Tελευταία εξέλιξη και ανατροπή; Μέσι και Σουάρες «έψησαν» τον Νεϊμάρ να μείνει στη Μπαρτσελόνα!


«Θα μείνω» ήταν η ατάκα του Βραζιλιάνου επιθετικού μετά από μια ώρα κουβέντας με τους δύο συμπαίκτες του! Αν, όντως, ισχύει το σχετικό δημοσίευμα, τότε πρόκειται για ολική ανατροπή καθώς μέχρι πριν από μερικές ώρες ήταν σίγουρη η μετακίνησή του στην Παρί Σεν Ζερμέν. Όπως αναφέρει, λοιπόν, το ρεπορτάζ, ο Αργεντινός και ο Ουρουγουανός αποφάσισαν να προσεγγίσουν ιδιαιτέρως τον Νεϊμάρ και να μιλήσουν μαζί του σχετικά με όλα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες και τα οποία ο συμπαίκτης τους δεν έχει διαψεύσει δημόσια.

Μέσι και Σουάρες φέρονται να είπαν στον Νεϊμάρ ότι δεν έχει κανένα λόγο να φύγει από τη Μπαρτσελόνα την δεδομένη χρονική περίοδο, ότι οι τρεις τους έχουν φτιάξει κάτι σπουδαίο τα τελευταία χρόνια και ότι μαζί έχουν πολλά ακόμα να κατακτήσουν μαζί στο μέλλον.

Ο Βραζιλιάνος άκουσε πολύ προσεκτικά τους δύο συμπαίκτες του, τους οποίους θαυμάζει και εκτιμά απεριόριστα, η συζήτηση κράτησε περισσότερο από μια ώρα και στη συνέχεια Μέσι και Σουάρες άκουσαν από το στόμα του το χαρμόσυνο νέο!

«Θα μείνω» φέρεται να τους είπε και τώρα άπαντες αναμένουν αυτή την δήλωση να την κάνει και δημόσια βάζοντας τέλος σε δημοσιεύματα και φήμες.

Πηγή: sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα