Tα πιο φρέσκα νέα στην αγορά αυτοκινήτου


Νέος Διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων σε HYUNDAI και ΚΙΑ

Ο Θανάσης Αγγελής εδώ και λίγες ημέρες έχει αναλάβει καθήκοντα Διευθυντή Δημοσίων Σχέσεων για τις εταιρίες HYUNDAI και KIA.

Ο Θανάσης Αγγελής διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία και εξειδικευμένες γνώσεις στο χώρο του αυτοκινήτου και πιο συγκεκριμένα στον τομέα της Στρατηγικής Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων.

Γνωρίζει πολύ καλά την αγορά του αυτοκινήτου και

με την ενσωμάτωσή του στο δυναμικό της εταιρίας θα συμβάλει στην επίτευξη της στρατηγικής των μαρκών.Οι κκ Μαρία Φίλου και Μαίρη Παλαιολόγου συνεχίζουν ως Υπεύθυνες Δημοσίων

Σχέσεων για τις μάρκες HYUNDAI και ΚIA αντίστοιχα.

Πρώτη σε πωλήσεις η Ford

Το 2017 αποδείχθηκε μία ιδιαίτερα καλή χρονιά για τις πωλήσεις των Επαγγελματικών Αυτοκινήτων Ford. Με ισχυρή παρουσία στην κατηγορία ελαφρών φορτηγών και πλούσια διαθέσιμη γκάμα μοντέλων, η Ford πέτυχε αξιοσημείωτες επιδόσεις πωλήσεων σε Ευρώπη και Ελλάδα.


Οι συνολικές πωλήσεις Επαγγελματικών Οχημάτων Ford στην Ευρώπη αυξήθηκαν κατά 7,2% φτάνοντας τις 352.200 μονάδες που αντιστοιχούν στο 13,5% των συνολικών πωλήσεων. Μόνο στη Μεγάλη Βρετανία, οι πωλήσεις έφτασαν τις 124.000, κάνοντας νέο ρεκόρ σε μία χώρα όπου η Ford είναι No.1 για 52 συνεχόμενα χρόνια!

Τις 100.000 πωλήσεις έπιασε το Opel Insignia

Σε λιγότερο από ένα χρόνο από την έναρξη των πωλήσεων, η Opel έχει ήδη λάβει πανευρωπαϊκά περισσότερες από 100.000 παραγγελίες για το νέο Insignia. Το νέο Insignia κατασκευάζεται στο εργοστάσιο του Rüsselsheim (Γερμανία) και διατίθεται ως Grand Sport sedan, Sports Tourer station wagon και τετρακίνητο Country Tourer station wagon. Οι εκδόσεις εξοπλισμού ξεκινούν από το ήδη ολοκληρωμένο Selection και φτάνουν μέχρι το κορυφαίο μοντέλο Innovation. Στην κορυφή της γκάμας του νέου Opel Insignia βρίσκεται το δυναμικό GSi – μία σπορ έκδοση για όσους αναζητούν κάτι ξεχωριστό - ένα αυτοκίνητο που υπόσχεται στον οδηγό μέγιστη απόλαυση σε οποιοδήποτε δρόμο.

Ρεκόρ πωλήσεων το 2017 για τη Skoda

Ρεκόρ πωλήσεων για τη SKODA το 2017, με ταξινομήσεις περίπου 1.200.500 αυτοκινήτων σε παγκόσμιο επίπεδο. Πρόκειται για την καλύτερη επίδοση της μάρκας στα 122 χρόνια ιστορίας της. Σε σχέση με τα 1.126.500 αυτοκίνητα του 2016, σημειώθηκε αύξηση 6,6%, με τη SKODA να ξεπερνάει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά το φράγμα του ενός εκατομμυρίου πωλήσεων, σε ένα ημερολογιακό έτος. Διεθνώς, καταγράφηκε πολύ σημαντική αύξηση τόσο στη Δυτική όσο και στην Κεντρική Ευρώπη, στην Κίνα και σε αρκετές άλλες σημαντικές αγορές

Keywords
Τυχαία Θέματα