Survivor: Αστρονομικά νούμερα τηλεθέασης την Τετάρτη

11:55 2/3/2017 - Πηγή: Pagenews

Άλλες εποχές θυμίζει το Survivor, το οποίο είναι το μοναδικό πρόγραμμα στην Ελλάδα της κρίσης που έχει καταφέρει να... καθηλώσει το κοινό μπροστά στις οθόνες και να φτάνει σε αστρονομικά νούμερα τηλεθέασης. Το βράδυ της Τετάρτης το reality του ΣΚΑΪ ξεπέρασε ακόμα και τις πλέον αισιόδοξες προβλέψεις, φτάνοντας σε σημείο να ξεπεράσει μέχρι και το 60%.

Ο μέσος όρος τηλεθέασης του Survivor

την Τετάρτη 1η Μαρτίου, ήταν 36,5% στο γενικό και 51,7% στο δυναμικό κοινό, ενώ στις ηλικίες 15-44 έφτασε σημείο να ξεπεράσει το 60% και συγκεκριμένα να φτάσει μέχρι το 62,8%. Είναι προφανές πως η δυναμική του Survivor είναι τέτοια που φέρνει σε πολύ χαμηλά επίπεδα τα προγράμματα των άλλων καναλιών, σε μια ώρα μάλιστα που θεωρείται prime time, αφού το reality του ΣΚΑΪ προβάλλεται στις 21:00.

Φαίνεται πως οι... μάχες μεταξύ των διασήμων και των "μαχητών" είναι ικανές να φέρουν ξανά στο κοινό τη χαμένη αίγλη των συγκεκριμένων προγραμμάτων, που είχαν... ανθίσει στη δεκαετία 2000-2010, αλλά στην Ελλάδα της κρίσης περισσότερες ήταν οι αποτυχημένες παραγωγές.

Keywords
Αναζητήσεις
αστρονομικά νούμερα για το survivor, noumera tiletheasis survivor
Τυχαία Θέματα