Stranger Things 2: Πρεμιέρα σήμερα για τη νέα σεζόν


Έπειτα από μήνες αναμονής η 2η σεζόν της αγαπημένης σειράς Stranger Things κάνει σήμερα πρεμιέρα. Το ελληνικό κοινό μπορεί να το παρακολουθήσει αποκλειστικά στο Netflix, με όλα τα επεισόδια διαθέσιμα από την πρώτη μέρα και υποτιτλισμένα πλήρως στα ελληνικά.

Στο teaser που κυκλοφόρησε εμφανίζεται ο Μάικ Γουίλερ (Φιν Γούλφχαρντ) να δέχεται ερωτήσεις από αστυνομικούς για ένα «πολύ επικίνδυνο άτομο» (προφανώς την Eleven).

Κάνοντας ένα γρήγορο refresh,

ο πρώτος κύκλος της σειράς-φαινόμενο των αδελφών Ντάφερ που ξύπνησε γλυκές αναμνήσεις στους λάτρεις των ταινιών της δεκαετίας του '80, ολοκληρώθηκε με την Eleven (Μίλι Μπόμπι Μπράουν) να στέλνει στον... αγύριστο το τέρας Demogordon και την ίδια να παραμένει (προσωρινά) στον Upside Down κόσμο.

Παράλληλα, ο Γουίλ Μπάιερς (Νόα Σναπ) «πολιορκείται» από εικόνες του παράλληλου αυτού κόσμου στον οποίο είχε εγκλωβιστεί και το ερώτημα που ταλανίζει τους φανς της σειράς είναι αν αυτές είναι πραγματικές ή πρόκειται για κάποιο είδος μετά - τραυματικού στρες.

Η υπόθεση της δεύτερης σεζόν τοποθετείται ένα έτος μετά την επάνοδο του Γουίλ και με τη ζωή στην πόλη Χόκινς να επιστρέφει σε κανονικούς ρυθμούς. Ωστόσο, τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται, καθώς κάτι πολύ μεγαλύτερο και επικίνδυνο ετοιμάζεται να βγει από τον Upside Down κόσμο, απειλώντας με ολοκληρωτική καταστροφή τους κατοίκους...

Keywords
Τυχαία Θέματα