Spirited Awards 2017: Ανακοινώθηκαν τα "Όσκαρ των Μπαρ"!


Από την ομάδα του Βitterbooze.com.

Ο Ιούλιος, μπορεί να είναι ένας μήνας μειωμένης δραστηριότητας λόγω διακοπών για τα περισσότερα μπαρ του κόσμου, χαρακτηρίζεται όμως από τη διοργάνωση ενός από τα μεγαλύτερα συνέδρια για μπαρ, το Tales of the Cocktail στη Νέα Ορλεάνη. Στο πλαίσιο αυτού, εδώ και έντεκα συναπτά έτη, απονέμονται τα «Όσκαρ των Μπαρ», τα ετήσια βραβεία που αποδίδονται από εκπροσώπους της βιομηχανίας του

ποτού σε επαγγελματίες που δούλεψαν, διακρίθηκαν και ξεχώρισαν όλη τη χρονιά με τη δουλειά τους. Η απονομή των 11ων βραβείων, Spirited Awards 2017 ολοκλήρωσε πανηγυρικά τις εργασίες του φετινού Tales of the Cocktail και όπως πάντα, ήταν εντυπωσιακή και μεγαλοπρεπής, όπως αξίζει στη βιομηχανία του ποτού!

Spirited Awards 2017 όπως λέμε Όσκαρ

«Τα Spirited Awards γίνονται κάθε χρόνο ολοένα και πιο ανταγωνιστικά, διότι η βιομηχανία του ποτού εξελίσσεται συνέχεια, χρόνο με το χρόνο γίνεται ακόμη καλύτερη», δήλωσαν οι Αν και Πολ Τένερμαν (Ann & Paul Tuennerman), ιδρυτές του Tales of the Cocktail. Η διοργάνωση, που τρέχει από το 2007, προσεγγίζει ολιστικά τη βιομηχανία, αναγνωρίζοντας τη συνεισφορά, όχι μόνο σε μπαρ και μπαρτέντερ, αλλά και σε brand ambassadors και συγγραφείς, που βοηθούν να εξυψωθεί κάθε χρόνο ακόμη περισσότερο ο χώρος μας.

Διαβάστε την συνέχεια εδώ:

Keywords
Τυχαία Θέματα