"Show me the money": Η... μαγκιά του Αλαφούζου προς τους Ασιάτες


Δεν είναι κανένας... χθεσινός ο Αλαφούζος σε αγοραπωλησίες. Έχει κάνει δεκάδες δουλειές, έχει διαχειριστεί πολλά εκατομμύρια ευρώ, έχει κάνει deals που προκαλούν... ίλιγγο. Μπορεί τα 27 εκατομμύρια να μας φαίνονται εμάς πολλά, αλλά για τον Αλαφούζο είναι ακόμα μια μέρα στη δουλειά.

Για όσους διάβασαν την επιστολή προς τον Παϊρότζ που έστειλε ο Αλαφούζος και είναι προσεκτικοί, δεν είναι δύσκολο να βγει το συμπέρασμα: ο Αλαφούζος πετάει το... μπαλάκι στην άλλη πλευρά. Θέλετε τον Παναθηναϊκό; Εγώ σας τον δίνω, αλλά με έναν όρο. Δείξτε

μου τα λεφτά σας.

"Show me the money", που λένε και στην Αμερική. Ο Αλαφούζος στην επιστολή του (δείτε την εδώ) αναφέρει πως η μεταβίβαση των μετοχών θα γίνει μέσω Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου. Ζητάει από την άλλη πλευρά να βάλει τα 27 εκατομμύρια, που του έχουν προτείνει, απευθείας στην ΠΑΕ. Έτσι μόνο θα επιβεβαιώσει πως πράγματι το ενδιαφέρον είναι σοβαρό.

Και περιμένει πλέον να δει τα χρήματα να φαίνονται. Αν οι Ασιάτες θέλουν στ' αλήθεια τον Παναθηναϊκό, βάζουν το... ζεστό χρήμα και τον κάνουν δικό τους. Μια κίνηση - ματ από τον Γιάννη Αλαφούζο, που την έκανε μάλιστα και δημόσια. Μαγκιά του, για να μην έχει να του πει κανείς τίποτα.

Keywords
Τυχαία Θέματα