Renault Captur 1.5 dCi


Το ανανεωμένο Renault Captur 1.5 dCi έχει όλο το πακέτο, διαθέτει εμφάνιση, χώρους, εξοπλισμό με όλα τα ηλεκτρονικά καλούδια και έναν ντίζελ κινητήρα που φροντίζει την τσέπη του οδηγού.

Η κατηγορία των μικρών SUV έχει …ψωμί. Τα λιλιπούτεια crossover τραβάνε σαν μαγνήτη τους υποψήφιους αγοραστές, όντας μοντέλα που μπορούν να καλύψουν – εκτός από την

αισθητική υπεροχή τους – μια μεγάλη γκάμα αναγκών.

Παίζουν τον ρόλο των οικογενειακών, είναι πρακτικά, διαθέτουν χώρους, μπορούν να κινηθούν και σε πιο δύσκολες διαδρομές χάρη στο υπερυψωμένο αμάξωμα τους, ενώ αν το επιλέξεις και σε έκδοση με …small κινητήρα έχεις κάνει …μπίνγκο!

Σε αυτό το μήκος κύματος κινείται και ένα από τα πρωτοπόρα μοντέλα, το Renault Captur που προσφάτως ανανεώθηκε στα πιο καίρια σημεία του.

Μια ανανέωση που έφερε πιο δυναμική εμφάνιση στο μικρό crossover αλλά και επιπλέον στοιχεία στον εξοπλισμό, άκρως απαραίτητα για την ενίσχυση της παρουσίας του σε μια ιδιαίτερα δημοφιλή κατηγορία.

Το Renault Captur αποτελεί ένα παράδειγμα προς μίμηση, ως προς την χρονική συνέπεια της φίρμας, που ανανέωσε το μοντέλο της την κατάλληλη στιγμή. Το μικρό crossover σχεδιάστηκε εξ αρχής για να ικανοποιεί τις ανάγκες των σύγχρονων οδηγών, τόσο μέσα στην πόλη όσο και στις πιο απαιτητικές διαδρομές ( όπως μια εκδρομή στο βουνό, η ένα ταξίδι στον αυτοκινητόδρομο).

Σήμερα, η Renault ανανέωσε το Captur, επανασχεδιάζοντας τη μάσκα, τους προφυλακτήρες και τα φώτα ημέρας LED.

Πιο ουσιαστική επέμβαση έγινε στα συστήματα υποβοήθησης όπως το σύστημα επόπτευσης τυφλής γωνίας σε ταχύτητες από 30 έως 140 χλμ./ώρα και το σύστημα αυτόματου παρκαρίσματος – ίσως οι πιο σημαντικές προσθήκες στο νέο μοντέλο. Άνετο για τέσσερις επιβάτες παραμένει το εσωτερικό του με τον χώρο των αποσκευών να κυμαίνεται μεταξύ μεταξύ 377 και 455 λίτρων.

Στα πολύ θετικά είναι το συρόμενο ντουλαπάκι συνοδηγού Easy Life χωρητικότητας 11,5 λίτρων. Επίσης, ανάλογα με την έκδοση, ο οδηγός μπορεί να χειρίζεται τα πάντα από την έγχρωμη οθόνη αφής 7 ιντσών με όλα τα στοιχεία ψυχαγωγίας (όπως ράδιο, τηλέφωνο, σύστημα πλοήγησης κ.α. ) ενώ η χρήση αρχείων multimedia του τηλεφώνου, Android Auto και ένας κατάλογος από εφαρμογές που μπορούν να ληφθούν από το R-LINK Store.

Τέλος, ψηφίζουμε την έκδοση ντίζελ 1,5 dCi με 110 ίππους, γιατί, κάνει οικονομία! Εδώ, τα πλεονεκτήματα είναι δύο: η άφθονη ροπή σε ένα ευρύ φάσμα στροφών και οικονομία καυσίμου με την κατανάλωση να κυμαίνεται σταθερά στα 4,5 - 5 λίτρα/100χλμ.

Keywords
Τυχαία Θέματα