Release Athens Festival: Ανοίγει τις πύλες του το πιο ανατρεπτικό φεστιβάλ

15:05 2/6/2017 - Πηγή: Pagenews

Το καλοκαίρι ήρθε και μαζί με αυτό έρχονται και τα φεστιβάλ! Η πρώτη ημέρα του Release Athens είναι γεγονός, που φέτος επανέρχεται και θα διεξαχθεί στην Πλατεία Νερού -θα τη βρείτε δίπλα στο Taek Wo Do- στις 2, 16 και 17 Ιουνίου, φέρνοντας κοντά μας μεγάλα ονόματα από το εξωτερικό - κάποια μάλιστα από αυτά θα επισκεφθούν για πρώτη φορά τη χώρα μας- αλλά και καλλιτέχνες της εγχώριας

σκηνής, επενδύοντας στη δύναμη της μουσικής, του πολιτισμού και της αληθινής διαδραστικότητας που πρέπει να χαρακτηρίζει μια τέτοια διοργάνωση.

Σήμερα ανοίγει τις πύλες του με τους Moderat, που δικαίως θεωρούνται «το κορυφαίο electronic act» του πλανήτη. Τη θέση τους θα πάρουν οι Νορβηγοί «γκουρού» της ηλεκτρονικής μουσικής, που δεν είναι άλλοι από τους Röyksopp, ένα εκρηκτικό δίδυμο με επιρροές από την trip hop , τη house και την electronic, που συνδυάζουν τις εμφανίσεις με ένα μοναδικό light show. Αξίζει να σημειωθεί ότι το έγκριτο μουσικό περιοδικό Rolling Stone συμπεριέλαβε και τα δυο συγκροτήματα ανάμεσα στις 15 κορυφαίες εμφανίσεις, μέσα από τις εκατοντάδες που πραγματοποιήθηκαν.

Τη δεύτερη μέρα, δηλαδή την Παρασκευή 16 Ιουνίου, στη σκηνή ανεβαίνουν οι αγαπημένοι μας Thievery Corporation, μαζί με τους Βρετανούς Αrchive. Τέλος το Σάββατο 17 Ιουνίου ετοιμαστείτε να απολαύσετε έναν από τους καλύτερους performers, τον Jay Kay, ιδρυτή, frontman, τραγουδιστής, συνθέτης, ψυχή ολόκληρου του project των Jamiroquai. Αργότερα ο διάσημος παραγωγός και dj Wax Tailor, θα αλλάξει την ατμόσφαιρα, για να υποδεχτούμε τον Kiwanuka από το Βόρειο Λονδίνο που κέρδισε τις εντυπώσεις με το «Home Again», ενώ το hit του «Cold Little Heart» έντυσε μουσικά μια από τις πιο πολυσυζητημένες (και πολλών αγαπημένες) μίνι σειρές,το «Big Little Lies», που καθήλωσε θεατές απ' άκρη σ' άκρη της γης.

Αναλυτικά οι τιμές των εισιτηρίων:

43 ευρώ (μονό εισιτήριο)
80 ευρώ (διπλό εισιτήριο)
110 ευρώ (τριήμερο εισιτήριο)

Στο ταμείο, η τιμή θα είναι 50 ευρώ.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι με ένα εισιτήριο μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρο το πρόγραμμα της μέρας,

Η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται: τηλεφωνικά στο 11 876, στα καταστήματα Reload, Seven Spots, Media Markt, Ευριπίδης και στα www.releaseathens.gr και www.viva.gr

Τιμές για την βραδιά του ελληνικού ροκ: Η προπώληση ξεκινάει στα 10 ευρώ και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων. Μετά την εξάντλησή τους, θα συνεχιστεί στα 13 ευρώ. Στο ταμείο, η τιμή θα είναι 15 ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα