Philadelphia: Υπέταξαν δύσκολα τους Pistons


Νίκη της Philadelphia απέναντι στους Pistons.

Η δεύτερη φετινή τους κόντρα λοιπόν αναμενόταν με ενδιαφέρον. Και, όπως και την πρώτη φορά που συναντήθηκαν φέτος, ο Embiid ήταν αυτός που αναδείχθηκε νικητής, τόσο σε προσωπικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο, οδηγώντας τους Sixers στη νίκη με 108-103.

Ο ταλαντούχος center είχε 25 πόντους και 10 ριμπάουντ, όντας καθοριστικός στη νίκη της ομάδας του, την ίδια στιγμή που ο Drummond έκανε κι αυτός εξαιρετική δουλειά, τελειώνοντας

τον αγώνα με 14 πόντους, 11 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 5 κλεψίματα. Αυτος που χαμογέλασε πάντως στο τέλος ήταν ο πρώτος, κάτι που οφείλεται στο γεγονός ότι είχε περισσότερη βοήθεια, αφού την ίδια στιγμή ο Robert Covington πρόσφερε 25 πόντους, με τον J.J Redick να προσθέτει 18 πόντους και τον Dario Saric 17 πόντους. Για τους Pistons, o Tobias Harris είχε 27 πόντους και ο Reggie Jackson 25 πόντους.

Το παιχνίδι φάνηκε στο ξεκίνημά του να οδεύει σε περίπατο των Sixers, οι οποίοι έκλεισαν το πρώτο ημίχρονο προηγούμενοι με 63-47 και ανέβασαν την διαφορά στο +18 (65-47) στο ξεκίνημα της τρίτης περιόδου.

Οι Pistons όμως απάντησαν κάπου εκεί με ένα επιμέρους σκορ 33-15 και ισοφάρισαν σε 80-80 στο τέλος της τρίτης περιόδου! Κάπως έτσι, η τέταρτη περίοδος εξελίχθηκε σε ντέρμπι. Κι αυτός που είχε τον τελευταίο λόγο ήταν ο Embiid, ο οποίος με μαζεμένους πόντους από την γραμμή των βολών στο φινάλε έκανε το σκορ 100-95, κερδίζοντας την αποβολή του Drummond με 6 φάουλ, με τους 76ers να κάνουν τα… απαραίτητα στο τελευταίο δίλεπτο για να φτάσουν στη νίκη, γράφει το sport24.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα