Olivia Munn: Καταγγέλλει τον σκηνοθέτη Μπρετ Ράτνερ για σεξουαλική παρενόχληση (pics)


Η Olivia Munn, την οποία αγαπήσαμε μέσα από το X-MEN, αποκαλύπτει πως το 2004 , κατά την επίσκεψή της, το 2004, στο σετ της ταινίας του σκηνοθέτη Μπρετ Ράτνερ, «After the Sunset», ο σκηνοθέτης... αυνανίστηκε μπροστά της.

Η τότε άσημη κοπέλα, που προσπαθούσε να μπει στον κόσμο του Χόλιγουντ, μπήκε στο τροχόσπιτι του Ράντερ για να του παραδώσει το γεύμα του. Εκείνος εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία και αυτοικανοποιήθηκε μπροστά της.

Όπως είπε, επικοινώνησε με δικηγόρο, ωστόσο δεν προχώρησε σε κάποια μήνυση, γιατί κανείς δεν θα την πίστευε τότε, ούσα απλά μία κοπέλα που προσπαθούσε να κάνει τα πρώτα της βήματα στη «Μέκκα» του παγκόσμιου κινηματογράφου.

Ο ίδιος ο Ράτνερ, πολύ αργότερα, βγήκε στην τηλεόραση και ισχυρίστηκε ότι είχε κάνει σεξ με την Μουν -ωστόσο, σύντομα ανακάλεσε.

Η Olivia Munn αποφάσισε να μιλήσει για τη δική της εμπειρία προκειμένου να σταθεί στο πλευρό των άλλων γυναικών, που δεν δίστασαν να τον καταγγείλουν.

Ο Μπρετ Ράτνερ είναι σήμερα μία από τις μεγαλύτερες δυνάμεις στο Χόλιγουντ, τόσο ως σκηνοθέτης ταινιών όπως αυτές τις κινηματογραφικής σειράς «Αλεξίσφαιροι Ντετέκτιβ» (με τους Τζάκι Τσαν και Κρις Τάκερ) και «X-Men: The Last Stand», όσο και ως παραγωγός επιτυχημένων ταινιών («Η Επιστροφή», με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο) και σειρών («Prison Break»).



Keywords
Τυχαία Θέματα