Oι πρώτες δηλώσεις της Ελισάβετ μετά την αποχώρηση από το Survivor (vid)


Η Ελισάβετ Αϊνατζόγλου ήταν η παίκτρια που αποχώρησε χθες από το Survivor.

Η παίκτρια των Μαχητών συγκίνησε με την εκπληκτική στάση της όταν της ανακοινώθηκε ότι τελειώνει για εκείνη το ταξίδι στο reality επιβίωσης, καθώς αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες της με ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπό της.

Η ίδια, μόλις ανακοινώθηκε η αποχώρησή της, είπε με ένα γλυκό χαμόγελο: «Πραγματικά θέλω να ευχαριστήσω τους συνοδοιπόρους μου, που είναι όλα τα παιδιά του Survivor

και από τις δυο πλευρές. Θέλω να σας ευχηθώ καλή επιτυχία και καλή συνέχεια στο παιχνίδι και στο αυριανό και στον τελικό όσοι φτάσετε. Θέλω να ευχαριστήσω εσένα Σάκη και όλη την παραγωγή που βρίσκεται από πίσω και φυσικά το τηλεοπτικό κοινό που είναι σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, που μας στηρίζει καθημερινά και το ζει μαζί μας. Τους ευχαριστώ πραγματικά γιατί χωρίς αυτούς δεν θα ήμουν εδώ μέχρι αυτή τη στιγμή, όσες φορές και αν βρέθηκα υποψήφια.

Έτσι χαμογελαστή έκανε και τις πρώτες της δηλώσεις, αμέσως μετά την αποχώρησή της.

Η Ελισάβετ μίλησε στην κάμερα του «Survivor» και είπε: Από την πρώτη μέρα του Survivor μέχρι σήμερα θεωρώ ότι έχω αλλάξει. Έχω αντιμετωπίσει τους φόβους μου πρόσωπο με πρόσωπο, έχω γίνει πιο δυνατός χαρακτήρας, γενικά όμως ήμουν δυνατός χαρακτήρας όπως και όλα τα παιδιά που έχουμε έρθει στο ''Survivor''.

Αν δεν ήμασταν δεν θα μπορούσαμε να ανταπεξέλθουμε στις συνθήκες! Πιστεύω ότι από και πέρα θα είμαι πιο σίγουρη για τον εαυτό μου γιατί υπήρχαν στιγμές που τον αμφισβήτησα. Και δεν θέλω να συμβαίνουν τέτοια πράγματα και να το μετανιώνω, είπε η νεαρή φοιτήτρια.

Keywords
Τυχαία Θέματα