Nokia 6: Ανάρπαστα από το 1ο λεπτό


Φαίνεται πως η Nokia επέστεψε δυναμικά στην κατασκευή smartphones, καθώς το καινούριο της μοντέλο Nokia 6 έγινε ανάρπαστο σε χρόνο ρεκόρ.

H HMD Global (που έχει τη διαχείριση του Nokia brand για τα επόμενα 10 χρόνια), πραγματοποίησε το πρώτο flash sale του Nokia 6

και οι Κινέζοι το τίμησαν δεόντως.

Το Nokia 6 κατάφερε να ξεπουλήσει μέσα στο πρώτο λεπτό. Δυστυχώς δεν υπάρχουν πληροφορίες για τον αριθμό των κομματιών που ήταν διαθέσιμα, αλλά ο αριθμός των εγγραφών για όσους ενδιαφέρονταν να αγοράσουν το κινητό, είχε ξεπεράσει το εκατομμύριο.

Η τιμή του Nokia 6 είναι περίπου στα 247 δολάρια, διαθέτει οθόνη 5.5 ιντσών ανάλυσης 1080×1920 pixels. O οκταπύρηνος Snapdragon 430 συνοδεύεται από 4GB RAM και ενσωματωμένη μνήμη 64GB. Στην πλάτη είναι τοποθετημένη η κάμερα 16 Megapixel και η selfie κάμερα είναι 8 Megapixel. Φορά μπαταρία 3000mAh και τρέχει Android 7.0 Nougat.

Για τις 26 Φεβρουαρίου, μια ημέρα πριν την MWC 2017, η Nokia θα κάνει ανακοινώσεις. Εκεί περιμένουμε να μάθουμε πότε θα έρθει στην παγκόσμια αγορά, ενώ δεν αποκλείουμε και την ανακοίνωση νέων μοντέλων. Ένα από αυτά φημολογείται ότι θα είναι η ναυαρχίδα Nokia P1 με Snapdragon 835.

Keywords
Τυχαία Θέματα