Meizu: Σε κοινό event μαζί με Nokia (pic)


Η Meizu με ανάρτησή της στο κινεζικό μέσο κοινωνικής δικτύωσης Weibo, έκανε λόγο για κοινό event με τη Nokia, γεγονός που προκάλεσε έντονο ενδιαφέρον γύρω από τη σχέση των δύo εταιρειών.

Το poster που περιλαμβάνεται στην ανάρτηση εμφανίζει τη γνωστή χειραψία-σύμβολο της Nokia με την φράση (στα κινέζικα) «αποδίδοντας φόρο τιμής στο κλασσικό» και συμπληρώνοντας «κοινή παρουσίαση των Meizu και Nokia

τον επόμενο μήνα».

Όπως αναφέρει το Android Headlines οι πιθανότητες είναι βασικά δύο. Η μία είναι οι δύο εταιρείες να σχεδιάζουν το κοινό λανσάρισμα ενός νέου smartphone. Η δεύτερη πιθανότητα είναι η Nokia να σχεδιάζει το λανσάρισμα κάποιας συσκευής που θα «τρέχει» το λειτουργικό σύστημα Flyme OS της Meizu ή ότι το εν λόγω λειτουργικό θα χρησιμοποιηθεί από κάποια ήδη υπάρχουσα συσκευή.

Πρόσφατα η Meizu είχε ανακοινώσει ότι το Flyme OS θα είναι διαθέσιμο για πάνω από 60 συσκευές διαφόρων κατασκευαστών, στους οποίου όμως αρχικά δεν περιλαμβανόταν η Nokia. Ενδεχομένως η επικείμενη κοινή εκδήλωση να αφορά τη συμμετοχή της Nokia στο εν λόγω «club», πιθανότατα με τα νέα Nokia 3, Nokia 5 και Nokia 6.

Keywords
Τυχαία Θέματα