Marrs Green: Αυτό είναι το πιο δημοφιλές χρώμα στον κόσμο! (pics&vid)


Έπειτα από έρευνα σε χιλιάδες ανθρώπους και σε περισσότερες από 100 χώρες παγκοσμίως, το επικρατέστερο στις προτιμήσεις όλων χρώμα βγήκε αυτή η απόχρωση πράσινου.

Το όνομά του είναι: Marrs Green. Έχει πάρει το όνομα της Άνι Μαρς, η οποία το έφτιαξε. «Το χρώμα το εμπνεύστηκα από το φυσικό τοπίο που με περιβάλλει στο σπίτι μου, στη Σκωτία, και αυτή η βαθυπράσινη απόχρωση με μια υποψία μπλε ήταν πάντα αγαπημένη μου» δηλώνει η Άνι από την πόλη Νταντί.

Την έρευνα έκανε μια βρετανική εταιρεία

χαρτικών, με ιστορία 130 και βάλε χρόνων (η G. F Smith, με έδρα το Χαλ, δραστηριοποιείται από το 1885). Από τους συμμετέχοντες ζήτησε να επιλέξουν, από μια γκάμα προτάσεων, το αγαπημένο τους χρώμα.

Οι απαντήσεις ανήλθαν σε χιλιάδες. Αποτέλεσμα; Μια γαλαζοπράσινη απόχρωση, με πηγή έμπνευσης το φυσικό τοπίο της Σκωτίας, προέκυψε ως το «Αγαπημένο Χρώμα του Κόσμου».

The World's Favourite Colour from G . F Smith on Vimeo.

After a major global survey spanning over 100 countries, the #WorldsFavouriteColour has been chosen... introducing @anniemarrs #MarrsGreen! pic.twitter.com/j7Vtirafl6

— G . F Smith (@GFSmithpapers) June 29, 2017

The world's favourite colour is Marrs Green (sort of teal) - at least it is according to @GFSmithpapers https://t.co/927vDgq56k pic.twitter.com/yxQ2AsMG3b

Creative Review (@CreativeReview) July 1, 2017

Keywords
Τυχαία Θέματα