LG - G6: Δημιουργήστε το δικό σας διάφανο καπάκι


Αφού κατάφερε να μετατρέψει το πίσω γυαλί του Galaxy S8 σε διάφανο καπάκι για τη συσκευή , ο Zach Nelson γνωστός μέσω του καναλιού στο YouTube ως JerryRigEverything, επιχείρησε το ίδιο και για το LG.

Με το G6 το μόνο που χρειάζεται είναι ένα εργαλείο προκειμένου να διαχωρίσει το γυάλινο (Gorilla Glass) πίσω μέρος από το μεταλλικό σασί της συσκευής και στη συνέχεια να «ξεφλουδίσει» με μια κίνηση όλο το πλαστικοποιημένο χρώμα.

Σε πολλούς και μόνο

το άκουσμα της διαδικασίας αυτής μπορεί να έχει προκαλέσει μια ενόχληση, ωστόσο έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πως η εμφάνιση brushed aluminum έχει δημιουργηθεί ουσιαστικά από ένα μόνο στρώμα που μοιάζει με λεπτό βινύλιο, το οποίο είναι κολλημένο στην εσωτερική πλευρά του γυαλιού.

Μετά την απογύμνωση του χρώματος, ο Zach προχωράει ένα βήμα παραπέρα και αφαιρεί το module της ασύρματης φόρτισης από το πίσω μέρος, όπως έκανε και με το Galaxy S8, προκειμένου να αποκαλύψει τα εσωτερικά τσιπάκια του τηλεφώνου, την μπαταριά καθώς και τη συνδεσμολογία.

Τέλος, κολλώντας πάλι το καπάκι στη θέση του αντικρίζουμε ένα πράγματι όμορφο αποτέλεσμα. Σε πολλούς θυμίζει παλιές κονσόλες GameΒoy , που κι αυτές διέθεταν διάφανη κατασκευή.

Keywords
Τυχαία Θέματα