Kι όμως τον διώχνουν και το ξέρει!

22:41 1/6/2017 - Πηγή: Pagenews

Το γυαλί στις σχέσεις του ΠΑΟΚ με τον Βλάνταν Ιβιτς "ράγισε", με τον Σέρβο τεχνικό να έχει τις επόμενες ημέρες ραντεβού με τον Ιβάν Σαββίδη εκεί που όπως όλα δείχνουν θα του ανακοινώσει την πρόθεσή του να αποχωρήσει από την ομάδα.

Νωρίτερα οι Σέρβοι ανέφεραν πως ο Βλάνταν Ιβιτς υπέβαλλε την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ.

Η αντίδραση της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ ήταν άμεση, με τους ανθρώπους του Δικεφάλου, επί της ουσίας να δηλώνουν άγνοια για τα σενάρια αυτά που είδαν το "φως" της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σέρβος τεχνικός δεν έχει παραιτηθεί, ωστόσο όλα δείχνουν πως η θητεία του οδεύει προς το τέλος της με τον ΠΑΟΚ.

Τα πάντα ωστόσο θα ξεκαθαρίσουν στο ραντεβού που θα έχει με τον Ιβάν Σαββίδη, καθώς ο ιδιοκτήτης της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ, είναι αυτός που θα λάβει την τελική απόφαση, ωστόσο όλα δείχνουν πως η απόφαση θα είναι κοινώ και οι δύο πλευρές μετά από 1,5 χρόνο θα τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Παρόλα αυτά, τη δεδομένη χρονική στιγμή το διαζύγιο είναι η πιθανότερη εξέλιξη στη σχέση των δύο πλευρών, με τον 40χρονο τεχνικό να "πληρώνει" την κακή εικόνα της ομάδας στα πλέι οφ.

Keywords
Τυχαία Θέματα