Galaxy Note 7: Στο 90% τα ποσοστά των ανακληθέντων συσκευών


Η προσπάθεια της Samsung να αποσυρθεί μέχρι και το τελευταίο Samsung Galaxy Note 7, αποδεκνύεται πως δεν είναι είναι ένα τόσο εύκολο εγχείρημα.

Μέσω διάφορων κινήτρων, deals, προειδοποιήσεων και περιορισμών (πχ. περιόρισε την φόρτιση στο 60% στην Ευρώπη) επιχείρησε να πείσει τους χρήστες να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα της ανάκλησης,

όμως δεν έχει φτάσει στο 100% και αμφιβάλουμε αν θα τα καταφέρει. Όπως είναι αναμενόμενο θα υπάρξει ένας αριθμός που θα θελήσει να κρατήσει το Samsung Galaxy Note 7 έστω και ως συλλεκτικό κομμάτι.

Η Samsung έχει ανακοινώσει ήδη ότι μέσα στις επόμενες μέρες θα φέρει update στις ΗΠΑ, μέσω του οποίου στην ουσία θα αχρηστεύσει το κινητό. Αυτή είναι μια προσπάθεια να ασκήσει πίεση ακόμη και στους τελευταίους που έχουν απομείνει και δεν έχουν πειστεί να το επιστέψουν.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ίδιας της Samsung, μέχρι στιγμής έχει καταφέρει να πάρει πίσω 2.7 εκατ. κομμάτια από από τα 3.06 στο σύνολο. Η ανάκληση έχει φτάσει στο 90% στις μεγάλες αγορές όπως Β. Αμερική και Ευρώπη. Ωστόσο, στην πατρίδα της τη Ν. Κορέα, το ποσοστό είναι περίπου στο 80%.

Όπως είπαμε, είναι αμφίβολο αν θα καταφέρει η Samsung να ανακτήσει όλα τα κομμάτια του Samsung Galaxy Note 7, όμως το πιο πιθανό είναι ότι το ακυρωμένο smartphone θα αποκτήσει συλλεκτική αξία μελλοντικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα