Fashion Icon ετών 94...


Την εποχή που η αγωνία των περισσότερων γυναικών είναι πώς θα διατηρηθούν ή έστω θα δείχνουν νέες, και ενώ η επιστήμη έχει κάνει πραγματικά θαύματα προς αυτήν την κατεύθυνση ανακαλύπτοντας και δημιουργώντας συνεχώς νέες θεραπείες και προϊόντα, δύο πολύ μεγάλες εταιρείες ρούχων και αυτοκινήτων αντίστοιχα χρησιμοποιούν για τις διαφημιστικές τους καμπάνιες ένα μοντέλο που τουλάχιστον απέχει, θα έλεγε κανείς, από τα δεδομένα της «μοντελίστικης» ομορφιάς.

Η Iris Apfel ποζάρει και η λάμψη της σε κάνει να αδιαφορείς για τα 94 της χρόνια,

κι ας είναι κάποια από αυτά αποτυπωμένα πια στο δέρμα της…

Τι κάνει την Iris περιζήτητη?

Εκτός από το στυλ, που υπερβαίνει την ομορφιά καθότι διαχρονικότερο όπως έχουμε πει… η συγκεκριμένη κυρία έχει και ιστορία. Interior designer στον λευκό οίκο για 9 προέδρους. Η Iris, επαναστατική και διεκδικητική, αδιαφορώντας για τους κανόνες της μόδας, ήταν μία από τις πρώτες γυναίκες που φόρεσε τζίν, ξεπέρασε ωστόσο τα σύνορα της Νέας Υόρκης σε αναγνωρισιμότητα, όταν το «MET» Metropolitan museum of art, έφτιαξε έναν ειδικό χώρο μέσα στο κτίριο του για να φιλοξενήσει την συλλογή με τα κοσμήματα της!

Στις φωτογραφίες, φοράει τα αξεσουάρ της και υποστηρίζει έμπρακτα την άποψη της πως «Μπορείς να έχεις τα καλύτερα ρούχα του κόσμου στην ντουλάπα σου, αλλά χωρίς στυλ… είναι απλά… πράγματα!» όπως επίσης και ότι η πραγματική ομορφιά δεν έχει ηλικία, ούτε ακυρώνεται από τις ρυτίδες… η ομορφιά είναι η λάμψη στο βλέμμα σου!

Keywords
Τυχαία Θέματα